View Full Version : ukradena oprema....
evo ovako....kolegi iz os digli koplet sve iz gepeka...evo o čemu se radi..
2x25 cm Groud Zero gztw25t u tapaciranoj kutiji,boja antracit,kutija nema konektore nego ide kabl van kroz rupice,otvor je Aeroport i to sa nastavkom od plastične cevi sive boje...
Pojačalo je Ground Zero gzta4000tx 4-kanalac,nov,kupljen prije mesec dana,zašarafljen za kutiju sa subovima....
kablovi između pojačala i suba su zealum....
bio bi zahvalan za bilo kakav info o ovoj opremi....
***** im mater ko god da je, treba im ruke odrezat!!!!!
Ako cujem sta, javim odma!!!!
U kojem je to autu bilo????
alex, ajd dopiši gdje je to sve ukradeno pa ćemo se raspitat
osijek kod metalčevog stadiona....
Tomo ti znaš koji je to auto....sedio si u njemu onaj dan i slušali smo mjuzu....e to su klepili šupci!!!
TOMO-OSIJEK
30-10-08, 18:17
auto je plavi golf 3 os rege
pa dečko sretan bio ,kad eto ipak ima idiota koji si IDIOTI DO JAJA
ista stvar kad su meni probali iz punta izvadit, pa ti parkiraj negdje!!!!!
***** ti grad i ljude!!!!
al s druge strane, nije grad toliko velik, ako to ostane u os, naci ce se!!!
znam kako se lik osjeca sad, ali dat cu si truda i raspitat se, jer nedaj boze da i ja jednog dana neostanem bez ovog sto imam!!!!
Car Killer
30-10-08, 19:45
e ultra jel nisi ti kupio sebi ovih dana takve sabove!! :D loool
tesko da ce se to ikada vise naci...
ja sam se raspitao, pa cu vidit oce biti kakvih pozitivnih odgovora!!!
treba ako netko zna nekog s juga(bas s tog djela gdje je ukradeno)da ide u srednju, jer kaze mi kolega da oni to rade!!!
Znam ja jednu ekipicu koja operira, dobro su poznati muriji, problematična ekipa, dvojica njih žive u zgradi do igrališta, ali o imenima ne bih ovako javno!!!
ja sam pitao legu, kaze da nije nitko od mlađih... jer kaze on, da se odma hvale jedni drugima cim nabave nesto
ja sam pitao legu, kaze da nije nitko od mlađih... jer kaze on, da se odma hvale jedni drugima cim nabave nesto
Dobra im je nabava!
Sretno u potrazi, nadam se da će se uspjeti pronaći.
Krivci svakako zaslužuju dobre batine između ostalog.
ne mos vjerovat! treba i javno imena i prezimena, pa napravit fini headhunt! kak me naljute takve stavri!
dvojici kolega u VU ukrali HU, al se saznalo i fino namlatilo, i jos prijavilo muriji, pa nek se uce reda!
sretno u potrazi, nadam se da cete saznati tko je!!!!!
treba ih uhvatiti i kazniti sa kap na kap...
a joj... pa thread je stariji od biblije..... rijeseno je sve, oprema pronadjena....
mi balkanci...
bolje rec oni balkanci ;)
al vidim gangsteraj teski prvo onaj neki agregat sad ovo .. jbt :boxing::bruce_h4h:
kolega daj vidi datum kad je to bilo.....usput,našao je opremu...
lol, novi na forumu je podigo temu iz prasine pa smo svi skocili...
nego - jel razvuko usi tima kod kojih je to nasao?!
policija im je rezvukla uči,jer su oni našli za divno čudo...ko kaže da plavci ništa ne rade...a.a.a..???
neka ste nasli hvala BOGU
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.