PDA

View Full Version : svega je bilo

security
12-05-09, 21:56
Neznam jel mi vrijedi pisati kad nemam slika,osim da skinem s neta,al to neće biti one prave.

Al evo spiska:

Sve sam počeo sa ćofijem 750 le od starog išao ko zvrk,a još bolje po ledu.
poslije se prešlo na Z-101 kojeg sam vozao oko 3 godine iliti dok nisam poravnao 2 kubika šljunka po ulici.
Ondak kupih plavi mediteran ,jaooj auto od miliciju,al je taj pio,brzo ga se riješih.
dolazi vojska ona bivša tu sam ganjao čuda od 10-40 tona sve samo železo,dodatna oprema ralica i cevka.
nakon vojske kupio reno 30 v6 ebem li ga od Čepina do Gundulićeve popio mi 5 l benge ..
Nakon toga fiat uno 75 sie njega mi dost žao jer je bio jako brz,zatim tipo 55 s dgt,pa reno twingo
E onda dolazi car,,kađo karavan 91 godište,još ga i dan danas voza tip,a kod mene je tri puta okrenuo brojčanik, i tu je skoro priči kraj..došla nessi i nadam se da će dost dugo i ostati...

Ako nesmije biti bez slika brišite post...;)

Lega_Os
12-05-09, 22:02
:lol: :lol: pa sve 5 ali kud renoa V6 :D :D

emil
12-05-09, 22:21
:lol: :lol: pa sve 5 ali kud renoa V6 :D :D

reno 30 3.0 V6....moj ga stari imao....kru te ranio što su to kola bila:aggressive:

security
13-05-09, 00:09
reno 30 3.0 V6....moj ga stari imao....kru te ranio što su to kola bila:aggressive:

A hebiga mladost ludost,što je je vukao je ko kamion,,a nutra,koža,podizači stakala i još dosta opreme,al et trošio ko FAP.Sjećam se samo da je tip kojem sam ga prodao rasturio betonsku ogradu s njim,a on izašao samo s ogrebotinom..

manni
13-05-09, 03:05
ma jel taj reno bio crne boje???

security
13-05-09, 05:43
ma jel taj reno bio crne boje???

Da ,mada je većina koja se kod nas bila crna..