PDA

View Full Version : sub i xenon ???

Joza
08-11-09, 21:06
negdje sam na netu procito da zbog mjuze u autu kad svira , i pada napona rikavaju xenon zarulje ... dal je to istina .. ;)

rodjoo
08-11-09, 21:10
Moguce je, ali zato treba izdvojiti pare za adekvatan kondenzator i onda nema problema...

Joza
08-11-09, 21:15
da ... ali opet kazu da kond steti ako imas slabiji aku .. jer onda on pokusava izvuc struju koju aku nema pa dobivas isti efekat (pad napona) ...

i drugo pitanjce ... kako rijesit pad napona ... jel bi to rijesio ako bi stavio jos jedan aku u gepek .. planiram si neke xenone pa zato pitam .. a meni uzasno jako pada napon kad bas udara ...

pinci
08-11-09, 21:27
kombinacije kod mene Exide akumulator + xenon + sub od 600 RMS-a i nema nikakvih problema bez kondenzatora.Akumulator ti je oko 700 kn :bye1:

Rieger
08-11-09, 21:29
to ko ti je rekao prica gluposti

ja sam imao duple ksenone i super muziku u autu i nisam nikada prijetio da mi muzika steti ksenonima a ksenone sam imao od samoga pocetka...
kondenzator ti kosta oko 400kn od 1 farada a koliko ti moras imat muzike u autu mislim kilowata da bi ti sve zmigalo....prije ce se to dogadjati kod obicnih sijalica ..

bubi
08-11-09, 21:36
to ko ti je rekao prica gluposti

ja sam imao duple ksenone i super muziku u autu i nisam nikada prijetio da mi muzika steti ksenonima a ksenone sam imao od samoga pocetka...
kondenzator ti kosta oko 400kn od 1 farada a koliko ti moras imat muzike u autu mislim kilowata da bi ti sve zmigalo....prije ce se to dogadjati kod obicnih sijalica ..

potpis ja ubacio ksenone prije mjesec dana i nikakve komplikacije nema s glazbom

Dodo
08-11-09, 23:40
kombinacije kod mene Exide akumulator + xenon + sub od 600 RMS-a i nema nikakvih problema bez kondenzatora.Akumulator ti je oko 700 kn :bye1:

također nikakav problem, energizer akumulator oko 600kn ak se ne varam

Joza
09-11-09, 15:27
znaci za xenon nema zime to moze ic :thumbsup: ... a za pad napona moram uzet jaci aku nema mi druge ... jer tolko pada napon da mi satovi pocnu skakat u ritmu bassa haha :dada ... tnx drustvo cvik :bye1:

luka vu
09-11-09, 19:57
...to su gluposti...

sreto
09-11-09, 20:28
pa xenon manje struje trosi od obicnih sijalica