View Full Version : sub i xenon ???
negdje sam na netu procito da zbog mjuze u autu kad svira , i pada napona rikavaju xenon zarulje ... dal je to istina .. ;)
Moguce je, ali zato treba izdvojiti pare za adekvatan kondenzator i onda nema problema...
da ... ali opet kazu da kond steti ako imas slabiji aku .. jer onda on pokusava izvuc struju koju aku nema pa dobivas isti efekat (pad napona) ...
i drugo pitanjce ... kako rijesit pad napona ... jel bi to rijesio ako bi stavio jos jedan aku u gepek .. planiram si neke xenone pa zato pitam .. a meni uzasno jako pada napon kad bas udara ...
kombinacije kod mene Exide akumulator + xenon + sub od 600 RMS-a i nema nikakvih problema bez kondenzatora.Akumulator ti je oko 700 kn :bye1:
to ko ti je rekao prica gluposti
ja sam imao duple ksenone i super muziku u autu i nisam nikada prijetio da mi muzika steti ksenonima a ksenone sam imao od samoga pocetka...
kondenzator ti kosta oko 400kn od 1 farada a koliko ti moras imat muzike u autu mislim kilowata da bi ti sve zmigalo....prije ce se to dogadjati kod obicnih sijalica ..
to ko ti je rekao prica gluposti
ja sam imao duple ksenone i super muziku u autu i nisam nikada prijetio da mi muzika steti ksenonima a ksenone sam imao od samoga pocetka...
kondenzator ti kosta oko 400kn od 1 farada a koliko ti moras imat muzike u autu mislim kilowata da bi ti sve zmigalo....prije ce se to dogadjati kod obicnih sijalica ..
potpis ja ubacio ksenone prije mjesec dana i nikakve komplikacije nema s glazbom
kombinacije kod mene Exide akumulator + xenon + sub od 600 RMS-a i nema nikakvih problema bez kondenzatora.Akumulator ti je oko 700 kn :bye1:
također nikakav problem, energizer akumulator oko 600kn ak se ne varam
znaci za xenon nema zime to moze ic :thumbsup: ... a za pad napona moram uzet jaci aku nema mi druge ... jer tolko pada napon da mi satovi pocnu skakat u ritmu bassa haha :dada ... tnx drustvo cvik :bye1:
pa xenon manje struje trosi od obicnih sijalica
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.