PDA

View Full Version : BMW e46 coupe / upgrade?

Lewis
13-10-08, 20:32
Evo da pitam , jesi radio koji BMW E46 coupe ali da samo mjenjas postojece na standardna mjesta bez busenja i rezanja po tapecirunzima. Znaci samo ovo klasicno poboljsati/promjeniti zvucnike i Sub u gepek+pojacalo za njega. Navodno su zvucnici u prednjim vratima komplicirani zbog dubine vrata i slicno pa da znam sto bi mi bilo dobro da se upgrejdam :). E da i original radio mora ostati unutra jer je ogavnao kad se izbaci iz interijera i zamjeni nekim boljim HU :(.

Thx

sinalko
14-10-08, 00:45
Dragster DSX 552 ili 652 naprijed mislim da ne bi bio loš upgrade s obzirom na to da ne bi ništa bušio i rezo jump;

alex
14-10-08, 07:35
naravno da ima....i da se može bez ikakvog bušenja....
crunch ima svoju flat seriju ground pounder sa samo 4.5 sm dubine(nadam se da toliko prostora imaš)....
za sub i kutiju imamo baš neke akcije,pa kao što si i neki dan najavio da ćeš se zaletiti sa kalkanom eto prilike da sve pogledaš....i naravno uvek nešto smislimo...jump;

Lewis
14-10-08, 09:37
Ok a to sve moze na standardni BMW Bussinces CD radio ? Imas li neku soluciju/rjesenje za externi MP3 (eventualno preko FMa i slicno a da se moez sakrit u pepeljaru i tako negdje di ne smeta i nije ruzno :)) ??

Thx

alex
14-10-08, 09:43
može chenger ili čak hard-disc....inače može sve i na pojačalo,stavimo hi-low converter i sve funkcionare....barem se nadam...heheheblind1

Lewis
14-10-08, 09:45
Zvuci dobro, nista onda se definitivno moram zaletit u VU jedan vikend da provjerimo sta, gdje i kolko ;) ;).

alex
14-10-08, 09:46
no frks....tu sam...samo naleti...