![]() |
Quote:
jer ovo po boxovim kakvo je stanje piste zatečeno nema u pički mile matere pojedinci nisu vozači nego govna... cvik |
hvala što si sliko ove klošare i tagiro koji su paleći gume po boxovima napravili rupe po pisti... cvik
|
konacno da je netko malo i style popratio! :)
|
Quote:
a onaj sto sam tagao na tragovima guma nije nista naceo asfalt..samo slajdranje..prednja vuča xD Quote:
|
Quote:
|
Quote:
al za ovo drugo..aj objasni kako je honda leđend s prednjom vucom mogla izrovat asfalt ? trag je ostalo, i komada gume al rupa ne :) nikoga ne branim ni opravdavam vec eto komentiramo :) |
a bio si na pisti dns? jucer? vidio stanje stvari?
kako je iskopao? ti mora da me zajebavas? u slucaju da ne... iskopas rupu s prednjom vucom jednako kao i straznjom... paljenjem guma u mjestu, kuzis? |
Quote:
ne zajebavam, nisam nikad to radio pa eto neznam.. a kolko sam ja vidio on nije palio na mjestu vec je palio u pokretu, zato se i vidi onolika crta na slici.. kontam sve..samo moras imat jebacku rucnu da mos palit na mejstu gume s prednjom vucom.. bar mislim. nikad nisam probavao palit gume pa mi se et cinilo to tesko s prednjom vucom... nhf kazem fino jos jednom: NE opravdavam nikoga i nikakvo unistavanje icega.. samo eto osjecam se slobodnim da komentiram :) |
Ako je netko napravio bilo kakvu štetu na pisti i oko nje treba ga se kazniti, tko god to bio. Na ovom rejsu nisam bio nažalost, ali svaki put kad sam bio uvijek je bilo pojedinaca koji misle da su uhvatili Boga za bradu.
|
Ja mislim da bi na ulaz trebalo staviti znak zabranjeno paljenje guma na pisti :blind:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:32. |