![]() |
Napravljen servis, manžetne neue, brtva poklopca ventila, naštelani ventili (ispušni bili zavrnuti do ibera, majstor Ronald ih je posložio kako spada i osjeti se razlika i to dosta) ostaju plin i neke dobre prednje kočnice i onda r'n'r...
|
Sad ću ja malo pripojiti temu u svoje svrhe! :D
Gledam tu neke Honde Civic, najviše 1.7. CDTi, godišta 2003-2006 ima netko iskustva s njima? Kakav je to auto? Ima nekakvih tvorničkih problema? |
Quote:
|
Po mojim saznanjima nema frke s njima, iako su benzinci hondini provjereni i dokazani...onaj i-CTDi što se ugrađivao u accorda je pokupio sve moguće nagrade, u civicu je isti taj motor. Mi smo imali accorda u firmi nekih 250000km bez greške...
|
Quote:
Mane,letva volana zna škripati i to dosta iritira,no može se podmazati bez skidanja i meni drži skoro godinu dana tako... |
a da, ja sam zajebao...ovi su 2004 pa nadalje.....
|
auto ti je prelood...
znam na iskustvu... ali crne loode sam vec vidjao na ovim prostorima sa domacim tablama ali "tamno crvene", osim moje, nema... ipak je moja jos uvijek unique...:D :p :p :D |
Quote:
|
Quote:
cut cemo se za cugu jos! i kad otopli mogli bi neki foto sesn napraviti... dvije loode... dok ja svoju sredim! imao sam malu nezgodu na parkingu pa sada imam malo aerodnamicna vrata... |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:10. |