Auto Klub SLAVONIJA

Auto Klub SLAVONIJA (http://www.ak-slavonija.com.hr/forum/index.php)
-   Naši automobili / projekti (http://www.ak-slavonija.com.hr/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Honda Prelude 2,0i.....Gimly (http://www.ak-slavonija.com.hr/forum/showthread.php?t=3589)

Žile 01-01-10 19:13

Napravljen servis, manžetne neue, brtva poklopca ventila, naštelani ventili (ispušni bili zavrnuti do ibera, majstor Ronald ih je posložio kako spada i osjeti se razlika i to dosta) ostaju plin i neke dobre prednje kočnice i onda r'n'r...

John Doe 11-01-10 17:51

Sad ću ja malo pripojiti temu u svoje svrhe! :D

Gledam tu neke Honde Civic, najviše 1.7. CDTi, godišta 2003-2006 ima netko iskustva s njima? Kakav je to auto? Ima nekakvih tvorničkih problema?

Kreso16 11-01-10 20:13

Quote:

Originally Posted by schumy87 (Post 58393)
NO HONDA NO FUN:thumbsup:

no turbo no fun....hehehecvik

Žile 13-01-10 12:13

Po mojim saznanjima nema frke s njima, iako su benzinci hondini provjereni i dokazani...onaj i-CTDi što se ugrađivao u accorda je pokupio sve moguće nagrade, u civicu je isti taj motor. Mi smo imali accorda u firmi nekih 250000km bez greške...

djtopa 13-01-10 12:20

Quote:

Originally Posted by John Doe (Post 65872)
Sad ću ja malo pripojiti temu u svoje svrhe! :D

Gledam tu neke Honde Civic, najviše 1.7. CDTi, godišta 2003-2006 ima netko iskustva s njima? Kakav je to auto? Ima nekakvih tvorničkih problema?

To nije Hondina mašina,a sada čija je nemam pojma,probaj malo googlati,možda Isuzu....
Mane,letva volana zna škripati i to dosta iritira,no može se podmazati bez skidanja i meni drži skoro godinu dana tako...

Žile 13-01-10 13:03

a da, ja sam zajebao...ovi su 2004 pa nadalje.....

doVla 20-01-10 15:10

auto ti je prelood...
znam na iskustvu...

ali crne loode sam vec vidjao na ovim prostorima sa domacim tablama ali "tamno crvene", osim moje, nema...

ipak je moja jos uvijek unique...:D :p :p :D

Žile 20-01-10 15:13

Quote:

Originally Posted by dovla (Post 67088)
auto ti je prelood...
znam na iskustvu...

ali crne loode sam vec vidjao na ovim prostorima sa domacim tablama ali "tamno crvene", osim moje, nema...

ipak je moja jos uvijek unique...:D :p :p :D

dovla ti znaš i da je i moj civic bio unique po performansama ;) i to znnaš kako sam ga naviknuo na to :D tako da se radi i na ludi polako....al skupooooo!!! aj jedan dan se javi kad si free pa cemo na kavu neku...u petak sam u gradu...

doVla 20-01-10 15:20

Quote:

Originally Posted by Gimly (Post 67090)
dovla ti znaš i da je i moj civic bio unique po performansama ;) i to znnaš kako sam ga naviknuo na to :D tako da se radi i na ludi polako....al skupooooo!!! aj jedan dan se javi kad si free pa cemo na kavu neku...u petak sam u gradu...

to nije razlog da ne stanemo na crtu...:D

cut cemo se za cugu jos!

i kad otopli mogli bi neki foto sesn napraviti... dvije loode...

dok ja svoju sredim!
imao sam malu nezgodu na parkingu pa sada imam malo aerodnamicna vrata...

Žile 20-01-10 15:42

Quote:

Originally Posted by dovla (Post 67092)
to nije razlog da ne stanemo na crtu...:D

cut cemo se za cugu jos!

i kad otopli mogli bi neki foto sesn napraviti... dvije loode...

dok ja svoju sredim!
imao sam malu nezgodu na parkingu pa sada imam malo aerodnamicna vrata...

za 402 ti ni ne trebaju vrata ;)

All times are GMT +2. The time now is 11:10.