![]() |
Quote:
kao sto sam vec rekao luuuda je divan auto :P :P jedva cekam krug ^^ |
naravno da nećemo stati...koliko financije dopuštaju toliko će se raditi...trenutno je kod košćaka na ugradnji plina, poslije atesta ide supersprint de-cat, 4-2-1 grana sa h22 lude, CAI u branik...a ako se sve posloži kako spada krajem god ili iduće bi se i neki turbo mogao nagurati pod haubu...e sad to su želje a nadam se da će se i realizirati :)
tnx na komentarima |
da da luda je jos u toplom kod koščaka
neces se razocarat, ja nikad problema nisam imao snjima ,dapače naprave i vise nego trazis i uvijek sve super ,perfektno radi se danas:D |
Quote:
|
dobra pila imam i ja takvu al crvenu tj to je od mog starog jedina u vk starog uvatila kriza srednjih godina pa ga ja nagovorio da kupi ludu,inace to nam je vec druga luda u dvoristu,prva je bila plava pa smo je prodali nekom papku koji ju je unistio pijan proso kroz banderu kao da je nije ni bilo sa nekih 120 na sat i to bocno a niko se nije ni ogrebo,jako cvrst auto ak ti bude trebalo klipova il nesta od motora javi sretno sa strojem cvik
|
Quote:
|
tek sam sad skužio da je ovaj auto na forumu...ljep je, crna mu vrhunski stoji i rota felge su dobre.....
|
sam da su malkoc vece al isti model jel vecinom na preludu zavrse neke socijalne 17 sto sam vidjo,al tvoje mu bas nice stoje
|
Quote:
|
Quote:
ili hoces da bude ko moja...:bleh::bleh: |
All times are GMT +2. The time now is 11:06. |