![]() |
utisci...
odličan race, atmosfera i sve ostalo :)
Toliko od mene, odo spavat :D |
Quote:
|
Quote:
|
hebeno..................................
|
bilo jebeno, organizacija stvarno odlična, nagledao se žena, auta i kiletovog passata koji moli da mu netko opere motor i pokloni traku izolirke za usis :P
:x5 |
ficu u subotu 1 mjesto u 11 (davor vozio)
fico u nedelju 2 mjesto u 11 (ja vozio) jugo turbo (plavi) najbolje vrijeme 15.0 izlazna brzina 170 60ft 3.1 cestitam svima koji su si podigli letvicu sa svojim ostvarenim vremenima, kao i onima koji su podigli drugima edo svaka cast, camaro se pokazao kao pravi potez! auto je odlican! marin -ante - toni - bravo decki!!! marin hvala na bobici od nitra dario konopek - hvala na posudbi alata!!!!! organizacija na nivou svaka cast AKS!!! pokazali ste da znate i da mozete!!!!! zahvaljujem Ivani na lizalici :) |
Odlican vikend uz odlican aks :)
Danijele super slike! (Nek si opet promasio uhvatiti najljepseg Fiata :D ) |
a jesu hondasi rasturili ovaj puta... :D
|
vikend je bio odlican koliko sam imao prilike vidjeti a i cuti , sanja hvala , naj fijata sam slikao :beee: , a i tvog cu drugi puta obecajem posebno sa hostesama , nazalost ovaj vikend sam uspio samo u subotu biti i to ne cijeli dan ali imam dosta slika te ove sto sam stavio su samo mali dio , kao i obicno , ko me pozna zna o cemu pricam , problem je nastao u tome sto sam se u subotu predvidio samo za rejsove čabu hostese i neke detalje tako da mi onda nedjelja ostane za boxove ,motore i stajl i naravno za hondaše .. ali tu je nastao problem jer osim sto sam tu noc radio do pola 6 ujutro i još k tome izletile neodgodive obaveze i kao šlag na kraju opet oko 5 navečer na posao tako da nisam uopce uspio doci i pokriti nedjelju i pri tome sam uspio razočarati neke ljude s kojima sam dogovorio fotkanje i sve pa im se i ovim putem ispričavam , ostale fotke dok malo proberem cu ipak postaviti samo na fejsu jer mi je puno ovdje trpati temu bzvz kad mogu samo link puknit a galerija mi je ionako javna i svi te slike vide pa i oni koji nemaju fejs ....
|
imam samo jedno pitanej za organizatore: di je nestao alkotest?
|
Quote:
jer ovo po boxovim kakvo je stanje piste zatečeno nema u pički mile matere pojedinci nisu vozači nego govna... cvik |
hvala što si sliko ove klošare i tagiro koji su paleći gume po boxovima napravili rupe po pisti... cvik
|
konacno da je netko malo i style popratio! :)
|
Quote:
a onaj sto sam tagao na tragovima guma nije nista naceo asfalt..samo slajdranje..prednja vuča xD Quote:
|
Quote:
|
Quote:
al za ovo drugo..aj objasni kako je honda leđend s prednjom vucom mogla izrovat asfalt ? trag je ostalo, i komada gume al rupa ne :) nikoga ne branim ni opravdavam vec eto komentiramo :) |
a bio si na pisti dns? jucer? vidio stanje stvari?
kako je iskopao? ti mora da me zajebavas? u slucaju da ne... iskopas rupu s prednjom vucom jednako kao i straznjom... paljenjem guma u mjestu, kuzis? |
Quote:
ne zajebavam, nisam nikad to radio pa eto neznam.. a kolko sam ja vidio on nije palio na mjestu vec je palio u pokretu, zato se i vidi onolika crta na slici.. kontam sve..samo moras imat jebacku rucnu da mos palit na mejstu gume s prednjom vucom.. bar mislim. nikad nisam probavao palit gume pa mi se et cinilo to tesko s prednjom vucom... nhf kazem fino jos jednom: NE opravdavam nikoga i nikakvo unistavanje icega.. samo eto osjecam se slobodnim da komentiram :) |
Ako je netko napravio bilo kakvu štetu na pisti i oko nje treba ga se kazniti, tko god to bio. Na ovom rejsu nisam bio nažalost, ali svaki put kad sam bio uvijek je bilo pojedinaca koji misle da su uhvatili Boga za bradu.
|
Ja mislim da bi na ulaz trebalo staviti znak zabranjeno paljenje guma na pisti :blind:
|
yebene slike stari :)
|
hvala
|
Eto nije se niti naša ekipa provela nešto zbog pojedinaca... konkretno po noći pošto smo spavali u šatoru, pijani kreteni su išli "driftat" sa kombijem pola metra od šatora, a sumnjam da su uopće vidjeli šatore.. pa smo se povukli u 4 ujutro u aute pošto nije vrijedno izgubit glavu zbog pijanih kretena... a i oni šta su turirali cijelu noć svaka čast ...
Osim toga organizacija je bila odlična doduše ovome nije kriva organizacija eventa već pojedinci. |
Quote:
|
lazo si dao truda cvik
|
ima jos 60 slika u hd-u ovo su smanjene pa ako netko treba neka javi ;)
|
Nemam nista protiv turiranja celu noc, uvek neko to radi i na takvoj manifestaciji meni to nije problem (jedino sto mi zvoni u glavi 3 dana posle toga :D ). A sto se tice divljanja to je nesto drugo i takve koji driftuju sa kombijem po kampu pijani treba udaljiti sa piste preko noci...
|
odlične fotke. bravo.
|
Auti na eventima su sve brži, a fotografi sve bolji! :)
|
Ma dobro sto kazes na turiranje sam se naviko i ne smeta toliko a i postoje čepići za uši...
super fotke, samo trpajte :D |
bio, vidio.. odlicno cvik
|
Quote:
|
Quote:
|
jos uwe pita di je bubi :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Neću se prepirat, ćuo sam da im je netko uzeo kljuceve da se smire ali su opet nasli kljuceve i krenuli vamo tamo, ovo driftat sam samo citirao nekoga iz te guzve, i nema opravdanja za takvo ponasanje kraj šatora... ne osuđujem, razumijem da si je ekipa popila no u takvoj situaciji za sekundu dođe do nezgode i onda .... zato bolje mir a ja sam naučio iz toga da više ne spavam u šatorima ;)
Ako se ko uvrijedio isprika ali bila bi fer isprika i nama koji smo bježali ko mišovi u aute :lol: |
Ne kuzim cemu rasprave oko ovoga jer jedini nacin da se ovakve gluposti sprijece je da se svima zabrani spavanje na pisti, a to ne zelimo, zar ne?
|
All times are GMT +2. The time now is 15:35. |