View Single Post
Old 11-06-14, 18:08   #1
Daljac
Član AK Slavonija

Daljac's Avatar

Ime i prezime: Siniša Gajić
Automobil: BMW 316 E30 coupe / Opel Kadett C City
Daljac has a brilliant futureDaljac has a brilliant futureDaljac has a brilliant futureDaljac has a brilliant futureDaljac has a brilliant futureDaljac has a brilliant futureDaljac has a brilliant futureDaljac has a brilliant futureDaljac has a brilliant futureDaljac has a brilliant futureDaljac has a brilliant future
Smile BMW E30 318 crveno ludilo

Evo kao što je već većina vas vidila da se vozam u nekom BMW-u, došao je dan kada sam napokon uhvatio malo vremena da ga predstavim na forumu. Dakle sasvim slučajno, ničim izazvan došao je u moje vlasništvo. Kupe je i fale mu vrata iza, tako da sad kad nekog povezem uglavnom moram izlaziti van i obarati sic, što ne volim, al šta da se radi. Prednost mu je što ima zaostali pogon pa je zabavno za voziti, pogotovo preko zime (jedva čekam).

Prijašnjeg vlasnika poznam možda bolje nego samog sebe, tako da sam ugodne trenutke provodio s ovim autom i prije nego što je postao moj.

Godina proizvodnje: 1990
Motor: 1.6, mada je nekada bio 1.8is (nadam se da će se vratiti pod haubu)

E da ima ugrađen plin, tako da me možete slobodno zezati kako se vozim na plinskom rešou, i Maruti je bio rešo, pa sam se navozao s njim.

Pa da krenemo i sa nekim slikama. Auto je stajao i čekao da dođem, dosta dugo me čekao, sva sreća nije u pitanju opel, jer me ne bi dočekao

Daljac is offline  

Reply With Quote