View Single Post
Old 27-11-14, 20:45   #8
Rieger
LAZO GT

Rieger's Avatar

Ime i prezime: Mario Tomic
Automobil: VW Golf mk2 GT
Rieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond repute

Ja sam zadovoljan cjelo kupnom sezonom. Bas je bila na nivou. Ave u svemu jako dobro. Bilo je dosta posjetilaca. A pogotovo natjecatelja. Proculo se za nas na daleko. I svi su dobro dosli. Cak sto vise da ih je jos ,pa da ih dodju i uvjere se da mi to znamo i mozemo odraditi. I ako sam ja 80% propustio jer sam na ulazu al vidim sve sto udju pa mi je drago zbog njih.
Cestitam svima koji su osvojili bodove i koji su ucestvovali u spektaklu koje organizira ak slavonija.

respect

P.s. brz oporavak Vladi moraveku
Quote:
Originally Posted by tibor21 View Post
nemam ćiki net pa nemam kako stavit slićice
Quote:
Originally Posted by nix View Post
Ti ili se skini sa te droge ili počni čitat šta pišeš ovo tvoje brate mili nema smisla više..
Rieger is offline   Reply With Quote