View Single Post
Old 29-06-09, 00:53   #8
FormatX
Uprava kluba

FormatX's Avatar

Ime i prezime: Mladen Falamić
Automobil: RS13 + STi = black hole 4 fuel
FormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond repute

nakon nekoliko zainteresiranih za komplet auto, koji su na kraju ispali neozbiljni, taj auto jednostavno nedam u bescjenje i tocka, radije ce potruniti kod mene u dvoristu (ili nece )

opet, u djelovima, svi bi nesto i onda na kraju mi ostane nista...zao mi je decki...nastavljam s projektom

kako su inferno i zlocko kod majstora vec neko vrijeme mrmljm
a po imprezli sam sam sebi rekao da necu nista dirati

ugurali smo danas Murphyja u garazu

-skinio serijski filter zraka i 10kg plastika onih okolo
-skinio instalaciju klime
-skinio serijski IC
-skinio carbon karnister
-skinio prednji branik, ici ce kopija onoga sa inferna
-trebam raskopati diff i utrpati speru unutra VLSD 25%
-trebam pojacati nosace motora ljepilom za sajbe
-trebam zasarafiti zamasnjak na motor, staviti karbonische lamelu i exedy korpu kvacila (to sve imam, samo treba napravit haa-da)
-naci jedan mjenjac u onih nekoliko koji se najljepse salta i zavrnut ga na motor te to sve skupa bucnuti unutra
-na motor zavrnuti turbinu T28 sa 200sx-a S14
-napraviti cjevovod za novi velki FMIC
-nabaviti i koljena i selne za FMIC
-staviti ECU sa STAGE 2 chipom
-sloziti auspuh od cijevi do kraja, za sada bez ijednog lonca hehe, jel ima netko da mu se da pomotati par blagih koljena na cevki fi 70+ ?
-napraviti downpipe
-staviti nazad rezervoar i natankat ga
-nove filtere ulja i goriva
-napraviti flandju za filter zraka
-akumulator naravno bacit u gepek
-installati elektricni ventilator na hladnjak
...jos neke sitnice
FormatX is offline   Reply With Quote