Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Auto Klub Slavonija > Naši automobili / projekti

Naši automobili / projekti vaš trud.. vaše vrijeme.. vaš novac je u..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 20-02-13, 09:36   #1
Alfaluđak
Gost

Alfaluđak's Avatar

Ime i prezime: Josip Carek
Automobil: Seat Leon 1.6 TDI, Mx5 NA, Fiat Tipo 4x4, AR 156 2.5 V6, Mini Cooper S, Smart 600
Alfaluđak domaćin forumaAlfaluđak domaćin forumaAlfaluđak domaćin foruma
Default Naziv teme: Mozda nekad i slozim Tipa...

Ajde da i ja pridonesem malo ovom forumu sa svojim idiotarijama.....

Ne budem puno duljio pa cu u nekoliko slika predstaviti povijest mog glupiranja...

Kupljen tipo 1.8 16v 136ks davne 2005 godine

Ogulio kompletan auto do lima i vozio te iste godine 402 Sr u Osijeku sa vremenom 15,4xx i shvatio da je akmosferac za babe

Dosao doma, iscupo motor i getribu, preuredio serijski motor na turbo, stavio prvi u ovom dijelu europe 4x4 pogone na tipa. Rezultat je cca 300ks i 3.5 do 100. Od 4 eventa na kojima sam nastupio 2006g. imam 3 prva mjesta u klasi 12 i 13

tu ima nesto filmica sta sam sve izvodio sa njim http://www.youtube.com/turbotipo

Onda se jako puno toga izdesavalo u mom zivotu pa sam pauzirao...
Onda sam taj auto bacio u smece i krenuo raditi cestovnu verziju toga istoga auta.. da li sam uspio pokazuju slike...
380 ks, 4x4, ali nikad nisam bio na SR nije mi se dalo
Malo je bio turbak, malo atmosferac, malo 4x4, malo prednji sa sperom, izvozio preko 70 krugova grobnika i svega cuda, naplacao se kazni brdo...

Onda sam podivljao i slozio kovani 2.0 16v motor, kupio suho zlato torque converter diferencijal od evo2 delte, slozio getribu, twin plate kuplung, koni gewinde, napred 4 klipne 330mm, iza 320 isto 4 klipne celjusti, 8 istih felgi, rollbar, kompletan auto na unibolima, ma 100 drekova uglavnom zdrobio do ovog treba oko 8000 eura a auto izgleda ovako..... i jos je dalekoooooooooo od voznje.....

Alfaluđak is offline  

Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules