![]() |
![]() |
#1 |
dB! Team Vukovar
Ime i prezime: Aleksandar Bijelić
Automobil: Opel Astra
![]() ![]() ![]() |
![]()
Već smo nešto rekli malo o ovome autu,ali samo za slušanje...ovde ćemo ja i Dule pokušati pokazati kako je u stvari teško i komplikovano napraviti najglasniji auto u Srbiji,BiH,a malo je falilo i u HR....Dule je prestao sa takmičenjem,čak je i panda prodana....ali uspomene koje nas vežu za taj auto obojicu su nezaboravne...
bilo je i krvi i znoja,svađe,sreće....svega...umalo i suza kad nešto rikne od opreme koja je abnormalno skupa... ja imam jako malo slika,većinom će Dule da ih stavlja....ali ja imam onu nama obojici najdražu... ![]() ![]() Dule i njegova panda....svaka čast Duletovoj volji(matora kljuka)....i Pandi koja nas nikada nije ostavila na putu.... Dule ti si na redu!!!!
![]() |
#2 |
Gost
Ime i prezime: Duško Marjanović
Automobil: Alfa Romeo 156 1,9 JTD SW
![]() ![]() ![]() |
![]()
HEHEHE...Hvala Alex na ovakvom predstavljanju...Slika ima...Podosta....Ajd prvo one koje su vec podizane...
Evo glavnog majstora..koji je sve ideje uglavnom sprovodio u delo... ![]() ![]() To su bile pripreme za provlacenje dela kablova...Ovako je bilo malo posle... ![]() Deo tih radova je doveo da ovako izgledamo...Sorry,Alex,morao sam ovo postaviti... ![]() Ovo je neka sa pocetka... ![]() Ova je sa prvog takmicenja sa pandom..Tek je bila stigla u moje ruke,3 dana pred takmicenje,jedva sam je stigao izbrendirati....Hvala sponzorima...hehe ![]() Dosta za pocetak...Malo kasnije jos...samo da proberem....I na kraju sve ovo...Kako rece Kalkan,ima pehara i za najglasnijeg,za najvise kilometara predjenih itd... ![]() HVALA ALEX NA SVOJ POMOCI I STRPLJENJU SAMNOM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dB! Team Vukovar
![]() ![]() ![]() |
![]()
potraži one iz Mađarske....ono je bilo do jaja....
a ja isto idem malo da proburlam po arhivi....mora biti nešto zanimljivo!!!
![]() |
#4 |
dB! Team Vukovar
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo nešto zanimljivo...
20kw rms-a i otkinili smo najjači sub od DIGITAL DESIGNA na 154,5 db.... pojačala HIFONICS GOLIATH GX5000D 4 KOM!!!! struja POWER CELL 4000 X5... kabla je bilo stvarno kao u priči.....neznam ni koje su to bile kvadrature...ali mislim da je bilo preko 1500mm2....DA 1500!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to nas nije sprečilo da nešto malo pregrizemo....veću pizzu nisam vidio u životu!!! ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Saša Lalić
Automobil: Fiat/Alfa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
koje zlo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dB! Team Vukovar
![]() ![]() ![]() |
![]()
to su početci....polako...hehehe...
![]() |
#7 |
Gost
![]() ![]() ![]() |
![]()
Bilo je tu svega...Ko kaze da auto od 750 ccm3 i 32 KS nemoze da pokupi vrapca?? Za 2,5 godine koliko je bila panda kod mene,presao sam sa njom oko 30000 km,najvise po takmicenjima i nikad,ali nikad me nije izdala(toliko o Fiatovskim vozilima)
![]() Malo da se ne izgubimo usput... ![]() Malo odmora..Ipak je Karlovac malo daleko,a panda nije mogla ici vise od 90 km/h.. ![]() ![]() E,ovo je pokusaj zvani:Kako sj...i opremu od 20000 €... ![]() ![]() Ovde se vidi i neki Yugo turbo 1,3 i.e. u pozadini..samo mi kvari sliku... ![]() Nastavice se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Siniša Gajić
Automobil: BMW 316 E30 coupe / Opel Kadett C City
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zakoooon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
karikaturista
Ime i prezime: Igor Cvik
Automobil: Nissan Patrol GR 4.2, Pontiac TransAm GTA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koji ste vi pacijenti!!!
Evo par slika sa Palića! Duletova Panda! ![]() Neki elektromobil ![]() ![]() ![]() ![]() Užasno je teško biti sudac na natjecanju!!! ![]() Nakon pojedenog leskovačkog roštilja i popijenih nekoliko pivi suđenje se pretvara u dječju igru... ![]() I opet Duletova Panda... ![]() ![]() I nekoliko sličica koje nisu za one slabijih živaca... ![]() ![]() ![]() Nadam se da nisam zagadio temu, ipak ima Duletove Pande.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo Alex i slika iz Madje...Meni jedno od najdrazih posto je bilo Madjara i Rumuna...Ali smo MI bili opet najglasniji..hehe...
Putna brzina..hahahaha... ![]() Ludaci... ![]() I stigli..A takmicenje za Db na nekoj poljani,dan pre bila provala oblaka..Gledamo kako kola propadaju kroz blato... ![]() Moj najveci konkurent...Sa par saveta mu podigli rez za 2 decibela,covek poludeo,bacio radio na krov i ljubi nas kao da smo mu neznam ni ja sta uradili i poslao zenu po pivo odma...hehehe ![]() A sad malo kola sa sajma...Delorean iz Povratak u buducnost... ![]() Mica iz Fast & furios.. ![]() ![]() E,ovo je trebalo videti kako ide i kako se cuje..Lada sa motorom iz Omege 3,0 V6.. ![]() Malo ostalih kola.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Verovali ili ne,ovaj BMW je iz Rumunije... ![]() ![]() Ovaj ce poleteti..haha.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilo je malo i drifta...Sa ovim zutim neka zenska drifta.. ![]() ![]() Pa smo malo rucali..ni dan danas neznamo sta smo jeli ali je bilo ukusno..a i svi su jeli isto..A niko ne prica engleski,samo nemacki znaju... ![]() I sad ono glavno...Svi znaju kakve su madjarice... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu mi se Alex umorio pa je malo prilegao.. ![]() To je to uglavnom... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|