![]() |
![]() |
#1 |
Moderator -GAZDA
Ime i prezime: Tomislav Kovač
Automobil: Mercedes c klasa avantgarde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
auto:opel vectra 1996g
front sistem :regent 55rms 4ohma rear:izbačen radi kupovine novih pojačalo za sisteme : 2x200 ili 4x100 rms trenbutno ubijeno sub; pioneer 306 dvc 1000w or 400rms pojačalo : renegade 1800 dakle Auto je b vectra ![]() ![]() ![]() ![]() Kablovi samo 25mm2 ![]() ![]() ![]() pa naravno rupa u b vectri je ok ali nova bolja pa se elegantro probušilo ![]() ![]() prvo pojačalce 2x200rms on 4 ohma ![]() ![]() Naravno palilo ga se na 2 ohma iako poprilično nestabilno radi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sliku nažalost stare kutije više nemam evo jedne simpatične kutijice od 72L,KASNIJE PROBANA NA 60 I NAJBOLJE I NAJGLASNIJE udaralo na 55L (stvarnih) ![]() ![]() ![]() ![]() izrada nove kutije od 43L ![]() ![]() trenutni izgled sub i kutije ![]() ![]() Pojačalo 1800w cca 800rms na 2ohma ![]() ![]() ![]() ![]() trenutno ubačeno i tako če ostat do daljnjeg jer je prije svega funkcionalno nemrda se a pojačalo ima stalno protok zraka tako da se za razliku od prije puno manje grije ![]() ![]() damping ![]() ![]() ![]() kako se preklapalo sjedalo ,kasnije mi se nije dalo vračat da sve bude ravno ![]() ![]() kao ni ispravljat sliku ![]() ![]() radio pioneer mp40 2 izlaza za pojačalo sub kontrol itd rez frekvi itd itd ![]() ![]() pa su ibačeni novi 17wufići naprid dok gore idalje sviraju seriski tweeteri ![]() ![]() rezultat svega je da nakon 15 min iako je auto upaljen a glazba pojačana na pola jačine pojačala i svega pola na radiju auto se ugasi,volan trese stalno,a temp se penje iznad 100
Politički naučnik u mirovini """"""meni kad je bio neispravan MAF na alfi gutala mi je 8 litara autoceste na 120 na sat. kad sam ga promjenio skocilo je na 12 rijec je o 2.5 v6 vratio sam stari """"" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dB! Team Vukovar
Ime i prezime: Aleksandar Bijelić
Automobil: Opel Astra
![]() ![]() ![]() |
![]()
hehe...toooo....nego...mogao si neku drugu sliku staviti dok smo pravili kutiju,a ne onu di je sve u haosu totalnom....hehehe...
moje preporuke....promeni kabl za napajanje i složi bolju rupu di će prolaziti u kabinu,stavi anl kućište i osigurač.... pojačalo ima 750 rms-a i verujem da ćemo uskoro ići na kombinaciju 2x15...čim prestaneš izlaziti....hehehe.... samo napred...ima se volje što je najbitnije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Siniša Gajić
Automobil: BMW 316 E30 coupe / Opel Kadett C City
![]()
A kakav je motor, ovjes ...
Joj pa da ovo je OPEL, on krije kW u gepeku TOMO samo gas, ide lepo znaš kako? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator -GAZDA
![]()
alex ovo je zasad to
više nisam redovan student nego sam se odlučio zaposlit pa uz to studirat tako da če nadam se što prije novi auto a onda čemo neku kemiju bacit nekako razmišljam o helixu 1000.2 i 2 15" ali da se ja prvo zaposlim pa onda drugo daljac a vidio si dođem do caffe as i otavim za robu 300kn ,ali ok uštedio sam oko duplo ajd samo da nagovjestim da je riječć o whooooosssss
Politički naučnik u mirovini """"""meni kad je bio neispravan MAF na alfi gutala mi je 8 litara autoceste na 120 na sat. kad sam ga promjenio skocilo je na 12 rijec je o 2.5 v6 vratio sam stari """"" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član AK Slavonija
![]()
Samo švercaš, neka dobro došao si kod nas, pa ti uštedi i više
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
pravi tuning
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator -GAZDA
![]()
ma ne sverčam samo kupim za manje prodam za dosta skuplje
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član AK Slavonija
![]()
Tako se to radi :msn-wink:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ministar
Ime i prezime: Ivan - Aron Gotler
Automobil: Audi A4 B7 2.0 TFSI Quattro
![]()
O tunning mašina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fejler
Ime i prezime: igor perkov
Automobil: opel vectra b cdx
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ooooo ja sam ti pojacalo s foruma.....
:laugh: ajde neka svira.. nece dugo opet ce ti izgoriti osigurac.... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|