![]() |
![]() |
#1 | |||||
LAZO GT
Ime i prezime: Mario Tomic
Automobil: VW Golf mk2 GT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Idemo ove godine?
![]() potpis , ajwarče de jawljaj oče bit kakva organizacija ![]() 19.11. u subotu, u 7h krecu iz Zg decki i cure iz HFCa, a mi se u 9:30 nalazimo u Vu na OMVu, pa kad oni stignu idemo u koloni na mjesta sjecanja! Svi su pozvani! ![]() Na HC ima organizirano da se ide pa evo c/p Prošle godine honde su išle put Vukovara zapaliti svijeću svim stradalim civilima i braniteljima, ove godine namjeravamo napraviti isto. Nakon obilaska Vukovara, uputili bi se prema Iloku - Hotel dunav, Iločki podrumi i dvorac odelscalchi. U restoranu Dunav kako i priliči jelo bi bilo fish bez kostiju inače specijalitet srijemskog kraja+desert 60kn po osobi. Kako bi u miru sve obisli bez zurbe, a s obzirom da smo prosle godine bili malo na knap s vremenom - polazak bi bio najkasnije u 07.00h iz Zagreba 19.11.2011 Eto to je to... A zašto AKS nebi išao u nekom svom aranžmanu... Neki sastanak u Fokusu, pokret, obilazak pa neki ručak? Quote:
![]() ove godine i vwcc ![]() ![]() joooj ![]() ![]() Nego ajd da organiziramo neki zajednički odlazak... dovla jel idemo.... mi ostali cemo autima ![]() ja ću kočijom ![]() moram vidjeti sa sefom za slobodan dan ali naravno da idemo! @ Rieger - evo post od prosle godine: c/p s HFCa, darkline: dečki svaka vam čast SVIMA!!!!!!!!!! Ljepo je vidjet kako su nam se pridružili vlasnici: suzuki, bmw, rovera, opela, peugeota, ......... VELIKO HVALA DEČKIMA IZ EAST SIDE TEAM-a, AK SLAVONIJA !! Nije stvar u hondama ili autima, vec je stvar u tome da se oda pocast zrtvama! bilo bi lijepo kad bi svi VW, HFC, AKS i EST napravili zajednicku kolonu sjecanja autima! + druzenje koje nikad nije na odmet! ![]() to u avataru nazivaš autom? ![]() ![]() ![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() HC, HFC, EST ide 19.11. A AKS 20.11.? Zasto nebi svi zajedno isli? Ili je meni nesto promaklo? Quote:
![]() pa nepise godina... ![]() ajde nek neko to ispravi u naslovu onda... ![]() ovaj topic je postavljen prije skoro godinu dana , tako da nema smisla mjenjat datum... a ti citaj ...... onda nek se otvori nova tema sa raspravom od ove godine da se to nemjesa... I nek se napise pravi datum... ![]() sta imas pisat. znas da je 19.. upisi na kalendar , stavi u podsjetnik i to je to ... ako hoces dodji ako neces odvolje ti ....
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Ivor Mayer
Automobil: Opel Calibra
![]()
Lol! sad tek ne kontam ko pije, ko placa...
al nadam se da se vidimo 19.11. u Vu! Kao sto napisah - od 9:30 se nalazimo u Vu na OMVu, bez obzira na klub, auto, boju koze i sl. - svi su dobrodosli! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Ime i prezime: Sven Luketic
Automobil: Kadett GSI 16v, MB190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Kristijan Mišin
Automobil: BMW E39 530i
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
diler koke
Ime i prezime: Kristijan Ružička
Automobil: seat cordoba coupe
![]()
Dolazi i ekspedicija iz baranje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Roman Bojat
Automobil: ...AUDI 100 2.3 B+LPG, Kia Pride 1.3, Vectra 1.6I..
![]()
![]() |
#7 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Kristijan Mišin
Automobil: BMW E39 530i
![]()
nemojte Višnjicu zaboravit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Ime i prezime: Sven Luketic
Automobil: Kadett GSI 16v, MB190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Quote:
Originally Posted by dovla View Post HC, HFC, EST ide 19.11. A AKS 20.11.? Zasto nebi svi zajedno isli? Ili je meni nesto promaklo? ee dovla dovla...pa est je isto hfc...ali samo za podrucje slavonije...nesta kao HFCS (honda fun club slavonija) a sad ontopic: na mene mozete racunat da cu se druzit s aks-om, vw-om i nekim klokanima...a ovo ostalo...nema ostalo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Gost
Ime i prezime: Vladislav Morović
Automobil: Renault Clio RS 200 EDC
![]() Quote:
Iako ja mislim da bi se za ovakve "prigode" trebalo zakopati ratne sjekire i da svi budemo kao jedan jer ipak je to obljetnica velike tragedije! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
AKS
Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
![]() |
![]()
idemo.
|