Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Auto Klub Slavonija > Naši automobili / projekti

Naši automobili / projekti vaš trud.. vaše vrijeme.. vaš novac je u..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-05-14, 22:41   #1
:::Bruno:::
Gost

:::Bruno:::'s Avatar

Ime i prezime: Bruno Predrijevac
Automobil: BMW E46 316i
:::Bruno::: domaćin foruma:::Bruno::: domaćin foruma:::Bruno::: domaćin foruma:::Bruno::: domaćin foruma:::Bruno::: domaćin foruma:::Bruno::: domaćin foruma
Default BMW 316i 4 door

krajem 1. mjeseca sam se ponovio sa e46. Radi se o limzini iz 2000te godine sa 105ks, od opreme ima 6xairbag, prednje podizače stakala, el. retrovizore, parking senzore, senzor za kišu, grijanje sjedala, kožni sport volan, BC, automatsku klimu, ccfl ringove, samozatamnjujući retrovizor za zaštitu od zasljepljivanja od iza i svašta nešta

prvo što me bolo u oči je bio znak koji se 70% oljuštio i to je baš izgledalo grozno, vidio na dost slika ove neke kao "carbon" znakove, izgledali su super na fotkama, ali mi je nekako ipak malo kičast, ne pretjerano, ali je

no, neću to sada mjenjati, neka stoji... bubrezi su isto presvučeni u carbon foliju jer nemam ništa više na autu chrome, tako da je to upadalo u oči...

pa onda je stiglo lijepo vrijeme, prošli zimski uvijeti što je zahtijevalo ljetni setup... u obzir su dolazile 17" ili 18", s time da sam ja gledao kad ide već 18" neka budu 18" ...i tako tjedni prolazili, nikako da prodam 16" sa astre da kupim druge felge, u oglasima ništa zanimljivo dok nisam otišao u rovinj na RB Air race, pa reko kada sam već tamo pogledati ću i oglase iz istre i tako naletim ja na oglas za toora t230 18" et35, baš savršeno za moj e46! felge je imao prije kolega i odlične su mi tada bile na njegovom fordu u 17" verziji. otišao po felge, utrpali u auto i vračali se s mora zgužvani, ali nebitno, ja sam dobio felge pošto nisu bile u divnom stanju odlučio sam ih odmah pofarbati, tako da sam skinuo gume (dvije bile za baciti odmah) i odnio sve 4 felge da se sobonja pozabavi s njima, bilo je malo posla na 2, puno na jednoj, ali sve je rješeno poslije uskrsa! sobonji svaka čast, odradio je odličan posao što se ne može reči za moje lakiranje, ali frka-strka i nije bilo vremena za picajzliranje nego samo za brzinsko špricanje i to je to

kad je sobonja javio da su felge gotove, krenuo ja sa bosutskog prema njemu i pred DGO skužim da mi auto ne ide kako spada, došao do sobonje, pokupio felge, krenuo nazad i na pola puta skužim da mi još više nešto ne štima! došao kući i moje sumnje su bile točne - zapekla mi čeljust na zadnjoj desnoj kočnici! bome je bila prpa odmah čim sam izašao iz auta i osjetio toplinu kod zadnjeg kotača, pogledam disk i vidim laaaaganooo se crveni rub, uzeo mobitel i da uslikam kad ono na mobitelu bome prizor koji se vidi na 24h le mans i slično!

drugi dan sjeo u auto i da vidim jel dalje blokira, a ono ništa.

pa došao vikend, taman slobodna subota, ujutro odmah skoknuo u ConColor izabrati srebrnu - prva sa najviše efekta presijavanja, brzo kući šmirglati, filer, šmirglanje, baza i lak! ispalo je kako je, ima grešaka, no vremena nije bilo za odraditi to kako spada, biti će nanovo lakiranje kada bude fino picajzliranje vozila, sada mi je bitno samo da vozi

i tako stajao auto do nekidan dok nije stigao paket

samo što je to bilo 10min prije nego krečem na posao i brzo zovem brata da on odveze auto vulkanizeru na montažu, nakon par sati stiže fotka od koje sam bio sretan ko malo dijete! btw gume su nexen n1000 225 40 18, moja preporuka svakako za www.jeftinegume.eu , gume su bile jako povoljne i to samo 536kn komad! vjerujem da ćim dođem do novaca kupujem još dvije iste.

...ali kako je sve krenulo naravno da je nešto moralo usrati tu moju sreću, a to je da kad su ga digli na dizalicu imali su vidjeti štošta skužili su odmah da mi opet struže zadnja kočnica, te da su mi prednji seleni i kugle dali svoje, najpovoljnije što sam našao je (sa popustom) 700kn vilica sa selenom i kuglama! baš kad sam se istrožio do zadnje kune za kotače i ništa, parkirao auto pred kuću, skinuo kotač, podmetnuo panj, skinuo čeljust i posao reparacije...

prašnik se bio odvojio i ulazilo je smeče što je rezultiralo tome da se klip nije vračao... rješena je vozačeva strana danas taman pred pljusak, druga strana će čekati bolje vrijeme jer ovo več nije normalno koliko pada! a sada evo još koja slika auta dok se dalo uhvatiti barem malo sunca

na idućoj plači rješavam odmah problem sa vilicama

btw gdje ima za kupiti folija za stakla? nekada je toga bilo u metrou, no sada nema baš nigdje više!? Problem mi je više zbog vidljivosti u kabinu nego zbog sunca, jer unutrašnjost mi je svijetle boje i kad god ostavim ruksak, torbu od fotoaparata ili nešto slično u autu, to odmah dolazi do izražaja tj odmah se vidi da ima nešto u autu, a kakva su krizna vremena (bilo je toga i prije krize, a pogotovo sada) ljudi su spremni razbiti i prozor samo da bi došli do sadržaja te torbe evo i slika interijera

plan za interijer mi je ove srebrne lajsne obavezno u foliju, bila crna ili carbon, samo da nije ovo ruglo od srebrne, previše bode oči
:::Bruno::: is offline  

Reply With Quote
Old 03-05-14, 23:12   #2
pinci
Ministar

pinci's Avatar

Ime i prezime: Ivan - Aron Gotler
Automobil: Audi A4 B7 2.0 TFSI Quattro
pinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant future

Samo polako i sigurno
pinci is offline   Reply With Quote
Old 04-05-14, 11:34   #3
Tvrle
Gost

Ime i prezime: Tvr
Automobil: -
Tvrle is an unknown quantity at this point

Skoro svaki dan prolazim pored auta jako uredan, a felge su mu super sjele, još u petak sam ih vidio
Tvrle is offline   Reply With Quote
Old 04-05-14, 16:10   #4
mirosavljevics
Gost

mirosavljevics's Avatar

Ime i prezime: srdjan mirosavljevic
Automobil: opel astra f
mirosavljevics domaćin forumamirosavljevics domaćin foruma

lepa pila nema sta
mirosavljevics is offline   Reply With Quote
Old 04-05-14, 17:23   #5
pajo222
Gost

pajo222's Avatar

Ime i prezime: Patrik Marciuš
Automobil: Opel Astra G 1.7 TD
pajo222 domaćin forumapajo222 domaćin forumapajo222 domaćin forumapajo222 domaćin forumapajo222 domaćin forumapajo222 domaćin foruma

lijepa bembara kolega,puno sretnih kilometara i neka te sluzi
pajo222 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-14, 21:48   #6
ValentinoA3
Gost

ValentinoA3's Avatar

Ime i prezime: .
Automobil: Alfa Romeo GT
ValentinoA3 domaćin forumaValentinoA3 domaćin forumaValentinoA3 domaćin forumaValentinoA3 domaćin forumaValentinoA3 domaćin forumaValentinoA3 domaćin foruma

Ma jel to ovaj plavi sto ga sad vidim sa prozora Like za unutrasnjost i felge,i savjet za jeftine gume
Old 04-05-14, 21:57   #7
kalkan
AKS

kalkan's Avatar

Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
kalkan has disabled reputation

uredan auto, samo nek ide i dalje!

što se folija tiče, moj savjet ti je da zaboraviš te Arizona marke. Javi se Gogi tu na forumu da ti odradi pravi posao.
kalkan is offline   Reply With Quote
Old 05-05-14, 00:38   #8
:::Bruno:::
Gost

:::Bruno:::'s Avatar

Ime i prezime: Bruno Predrijevac
Automobil: BMW E46 316i
:::Bruno::: domaćin foruma:::Bruno::: domaćin foruma:::Bruno::: domaćin foruma:::Bruno::: domaćin foruma:::Bruno::: domaćin foruma:::Bruno::: domaćin foruma

ipak mi je bitnije vilice promjeniti od skupih folija, za skupe folije ima vremena, a za prvu ruku mogu i neke jeftinije biti.. bitno da se smanji vidljivost unutra, a za van da ostane koliko može, Uv zaštita nebitna, jer je nije ni bilo
:::Bruno::: is offline   Reply With Quote
Old 05-05-14, 11:06   #9
Mario
Gost

Mario's Avatar

Ime i prezime: Mario Milas
Automobil: A3 1.8T
Mario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant future

Onda ti je jednostavnije da ne ostavljas stvari na sjedalu
Mario is offline   Reply With Quote
Old 05-05-14, 12:14   #10
xxxpezxxx
Gost

xxxpezxxx's Avatar

Ime i prezime: Matko Barut
Automobil: BMW 3
xxxpezxxx domaćin forumaxxxpezxxx domaćin forumaxxxpezxxx domaćin forumaxxxpezxxx domaćin forumaxxxpezxxx domaćin forumaxxxpezxxx domaćin forumaxxxpezxxx domaćin foruma

Jesi siguran da su vilice sa selenima 700kn? mene je na kraju ispalo vilice, seleni, kugle i stabilizatori 2100kn.. a rekli su mi isto ispočetka da je 700kn za jednu stranu
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules