![]() |
|
Naši automobili / projekti vaš trud.. vaše vrijeme.. vaš novac je u.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gost
Ime i prezime: Bruno Predrijevac
Automobil: BMW E46 316i
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
krajem 1. mjeseca sam se ponovio sa e46. Radi se o limzini iz 2000te godine sa 105ks, od opreme ima 6xairbag, prednje podizače stakala, el. retrovizore, parking senzore, senzor za kišu, grijanje sjedala, kožni sport volan, BC, automatsku klimu, ccfl ringove, samozatamnjujući retrovizor za zaštitu od zasljepljivanja od iza i svašta nešta
![]() ![]() prvo što me bolo u oči je bio znak koji se 70% oljuštio i to je baš izgledalo grozno, vidio na dost slika ove neke kao "carbon" znakove, izgledali su super na fotkama, ali mi je nekako ipak malo kičast, ne pretjerano, ali je ![]() ![]() no, neću to sada mjenjati, neka stoji... bubrezi su isto presvučeni u carbon foliju jer nemam ništa više na autu chrome, tako da je to upadalo u oči... ![]() pa onda je stiglo lijepo vrijeme, prošli zimski uvijeti što je zahtijevalo ljetni setup... u obzir su dolazile 17" ili 18", s time da sam ja gledao kad ide već 18" neka budu 18" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kad je sobonja javio da su felge gotove, krenuo ja sa bosutskog prema njemu i pred DGO skužim da mi auto ne ide kako spada, došao do sobonje, pokupio felge, krenuo nazad i na pola puta skužim da mi još više nešto ne štima! došao kući i moje sumnje su bile točne - zapekla mi čeljust na zadnjoj desnoj kočnici! bome je bila prpa odmah čim sam izašao iz auta i osjetio toplinu kod zadnjeg kotača, pogledam disk i vidim laaaaganooo se crveni rub, uzeo mobitel i da uslikam kad ono na mobitelu bome prizor koji se vidi na 24h le mans i slično! ![]() ![]() drugi dan sjeo u auto i da vidim jel dalje blokira, a ono ništa. pa došao vikend, taman slobodna subota, ujutro odmah skoknuo u ConColor izabrati srebrnu - prva sa najviše efekta presijavanja, brzo kući šmirglati, filer, šmirglanje, baza i lak! ispalo je kako je, ima grešaka, no vremena nije bilo za odraditi to kako spada, biti će nanovo lakiranje kada bude fino picajzliranje vozila, sada mi je bitno samo da vozi ![]() ![]() ![]() i tako stajao auto do nekidan dok nije stigao paket ![]() samo što je to bilo 10min prije nego krečem na posao i brzo zovem brata da on odveze auto vulkanizeru na montažu, nakon par sati stiže fotka od koje sam bio sretan ko malo dijete! ![]() ![]() ...ali kako je sve krenulo naravno da je nešto moralo usrati tu moju sreću, a to je da kad su ga digli na dizalicu imali su vidjeti štošta ![]() ![]() ![]() ![]() prašnik se bio odvojio i ulazilo je smeče što je rezultiralo tome da se klip nije vračao... rješena je vozačeva strana danas taman pred pljusak, druga strana će čekati bolje vrijeme jer ovo več nije normalno koliko pada! a sada evo još koja slika auta dok se dalo uhvatiti barem malo sunca ![]() ![]() ![]() ![]() na idućoj plači rješavam odmah problem sa vilicama ![]() btw gdje ima za kupiti folija za stakla? nekada je toga bilo u metrou, no sada nema baš nigdje više!? Problem mi je više zbog vidljivosti u kabinu nego zbog sunca, jer unutrašnjost mi je svijetle boje i kad god ostavim ruksak, torbu od fotoaparata ili nešto slično u autu, to odmah dolazi do izražaja tj odmah se vidi da ima nešto u autu, a kakva su krizna vremena (bilo je toga i prije krize, a pogotovo sada) ljudi su spremni razbiti i prozor samo da bi došli do sadržaja te torbe ![]() ![]() ![]() plan za interijer mi je ove srebrne lajsne obavezno u foliju, bila crna ili carbon, samo da nije ovo ruglo od srebrne, previše bode oči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ministar
Ime i prezime: Ivan - Aron Gotler
Automobil: Audi A4 B7 2.0 TFSI Quattro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Samo polako i sigurno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Ime i prezime: Tvr
Automobil: -
![]() |
![]()
Skoro svaki dan prolazim pored auta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Ime i prezime: srdjan mirosavljevic
Automobil: opel astra f
![]() ![]() |
![]()
lepa pila nema sta
![]()
![]() |
#5 |
Gost
Ime i prezime: Patrik Marciuš
Automobil: Opel Astra G 1.7 TD
![]()
lijepa bembara kolega,puno sretnih kilometara i neka te sluzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Ime i prezime: .
Automobil: Alfa Romeo GT
![]()
Ma jel to ovaj plavi sto ga sad vidim sa prozora
![]() ![]()
![]() |
#7 |
AKS
Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
![]() |
![]()
uredan auto, samo nek ide i dalje!
što se folija tiče, moj savjet ti je da zaboraviš te Arizona marke. Javi se Gogi tu na forumu da ti odradi pravi posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Ime i prezime: Bruno Predrijevac
Automobil: BMW E46 316i
![]()
ipak mi je bitnije vilice promjeniti od skupih folija, za skupe folije ima vremena, a za prvu ruku mogu i neke jeftinije biti.. bitno da se smanji vidljivost unutra, a za van da ostane koliko može, Uv zaštita nebitna, jer je nije ni bilo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Ime i prezime: Mario Milas
Automobil: A3 1.8T
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Onda ti je jednostavnije da ne ostavljas stvari na sjedalu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Ime i prezime: Matko Barut
Automobil: BMW 3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jesi siguran da su vilice sa selenima 700kn? mene je na kraju ispalo vilice, seleni, kugle i stabilizatori 2100kn.. a rekli su mi isto ispočetka da je 700kn za jednu stranu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|