Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Auto Klub Slavonija > Naši automobili / projekti

Naši automobili / projekti vaš trud.. vaše vrijeme.. vaš novac je u..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-01-15, 23:38   #1
FormatX
Uprava kluba

FormatX's Avatar

Ime i prezime: Mladen Falamić
Automobil: RS13 + STi = black hole 4 fuel
FormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond repute
Default Subaru Impreza GF8 wagon mdfka #Sophie

i eto, kako sam postao obiteljski covijek, povecao broj clanova na nas 4, stvorila se potreba za karavanom

iskreno, nisam ljubitelj karava...no pustimo to sada, trebalo je pronaci najbolji kompromis u svemu tome

beskompromisnikompromis je naveo da se tu nema sta puno razmisljati nego ubosti Imprezu karavanku haa-da

i tako ubo sam auto od prve vlasnice u jako dobrom stanju

godina berbe 1999
motor je naravno boxer, 2.0 atmosferac EJ20 sa laganih 130ks i neznam koliko ali dosta momenta (ono sto me veseli je da je to identican motor istim modelima sa turbom, znaci klipovi, klipnjace, radilica , sto znaci da ako ostane atmosferac redovnim odrzavanjem moze okrenuti brojcanik bez beda)
auto ima 114.000km
fora je da auto uz stalni Subaruov pogon na sva 4 ima i reduktor, reduktor koji reducira brzine, i tada ima snage nenormalno puno, ali mu je maksimalna brznina prepolovljena, jebena fora

evo par fotosa

naravno isprobao sam auto po snjegu i ledu

zena koja je vozila auto, znala je sta ima, kupila ga u Njemackoj jer nigdje blize tada nije bilo
uredno odrzavan i ono sto je najbolje ima vrhunske Nankang zimske gume gore hehehe
auto ide odlicno po snjegu, predvidiv je, upravljiv, neuobicajeno mekan i udoban

ja presretan
FormatX is offline  

Reply With Quote
Old 01-01-15, 23:42   #2
FormatX
Uprava kluba

FormatX's Avatar

FormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond reputeFormatX has a reputation beyond repute

to do:
iskemijati i napraviti grijanje retrovizora,
ugraditi daljinsko centralno otkljuczakljuc,
Gogo-tamljenje stakala kad malo zatopli,
jap zadnji lonac-naranvo,
svi moguci filteri i uljad,
prednji i zadnji branik brusenje i lakiranje, jer su fasovali dosta gradske voznje
Prednja desna lampa negdje pusta vodu unutra kao da je razbijena od ispod pa to moram skinuti da vidim sta mogu napraviti
Pranje motora i motornog prostora
zamjeniti kazetaš s televizorom koji vec imam
Parking senzor iza
kamericu iza i spojiti ju na televizor
ugraditi plin i kuku

auto je mrak, napravljen za smak svijeta, kad dodje taj dan, upalis ga i odes
FormatX is offline   Reply With Quote
Old 01-01-15, 23:53   #3
kalkan
AKS

kalkan's Avatar

Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
kalkan has disabled reputation

Meni odlicna linija, a vrata bez okvira su odlican detalj na karavanu.

Hajde na kafu, da cujemo kako brunda.
kalkan is offline   Reply With Quote
Old 01-01-15, 23:53   #4
baho
Gost

baho's Avatar

Ime i prezime: Ivan
Automobil: P306 1.4 i 406 2.2 16v break
baho is an unknown quantity at this point

Čestitam...i ja sam nedavno nabavio karavana kao drugo vozilo pa sam među ostalima gledao i ovom smjeru

odličan primjerak
Old 01-01-15, 23:58   #5
FormatX
Uprava kluba

FormatX's Avatar

brunda za sada jako sramezljivo no to ce se promjeniti hehe
svakako dolazim

baho, tnx
Old 02-01-15, 06:59   #6
Hachiroku
Gost

Hachiroku's Avatar

Ime i prezime: Marin
Automobil: Honda Civic EE9
Hachiroku is an unknown quantity at this point

Vi ekipa s kvazi obiteljskim autima ste najgori od svih.
Tako i kolega s RT4WD Civic Shuttleom, misliš obiteljski auto, kad ono:

Makar nisam fan karavana, fora su mi zbog praktičnosti i prosto rečeno sleeper statusa.

A što se pogona na sva 4 tiče, toga bome i jesam fan, pogotovo u vrijeme zimskih radosti.

Nadam se da se sretnemo jednom na cesti, inače bih bio protiv Jap style lonca, jer mi je malo previše na 4-cilindrašima, ali s Subaruovim UEHL rumbleom je super jer je to fantastičan zvuk koji taman ima dubok ton, a ne kreštav.

Puno sretnih tkm!
Hachiroku is offline   Reply With Quote
Old 02-01-15, 07:01   #7
Hachiroku
Gost

Hachiroku's Avatar

Ime i prezime: Marin
Automobil: Honda Civic EE9
Hachiroku is an unknown quantity at this point

Također, malo OT, ali ako još rundaš LFS (skontao sam po nicku na njuškalu), javi se.
Nisam već dugo zbog volana u raspadu, ali mogao bih malo zaigrati, pogotovo Blackwood.
Hachiroku is offline   Reply With Quote
Old 02-01-15, 10:26   #8
FormatX
Uprava kluba

FormatX's Avatar

kad me skuzis na cesti, vici masi blicaj psuj

JAP style ovdje nece utjecati na performanse niti ce biti drecav kao sto to honce obicno budu, pa i one 1.4, to znam

ovo je sasvim drugo, ovaj ne vristi ovaj brunda, a brunda zbog nejednakih ispusnih grana, jer s ljeve strane motora ispuh ide skroz do desne gdje se onda spaja sa desnima koje su vrlo krate i od tuda taj specificni Subaruov zvuk (koji su unistili u najnovijoj imprezi zbog par konja i malo momenta pih)

sto se tice LFS to ces morati spopasti mog brata Maria, Bex na forumu, on je Bex Lfs
Old 02-01-15, 10:53   #9
strasilo
Gost

strasilo's Avatar

Ime i prezime: daniel josipović
Automobil: A80B4
strasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin foruma

jel to tako mora biti ili oko maglenki fale neke maskice ?
strasilo is offline   Reply With Quote
Old 02-01-15, 12:03   #10
Žile
ボリスジレ

Žile's Avatar

Ime i prezime: Boris Živić
Automobil: Octavia vRS
Žile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond repute

dobar, dobar

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules