![]() |
![]() |
#1 |
dB! Team Vukovar
Ime i prezime: Aleksandar Bijelić
Automobil: Opel Astra
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo ovako....da mi malo opet ovde nešto napišemo....jel...svi nešto ćute,a i slabo nekih opasnijih projekata ima...
iako....neko će i za ovo reći da je glupost...tj da sam lud....ali eto da mu skratim probleme....JESAM LUD SAM.... ko bi kod nas išao slagati u skoro nov kombi zid iza leđa sa 8x15" subovima....niko naravno....ali eto...ima jedan ludak.... sve je započelo još jako davno,ali nemam ni jednu sliku dok su unutra bili 8x12" pioneer 306c i pojačalo digital design z1....i samo 151 db... tu sam popizdio,naručio 8 kom 15" hifonics warrior i nakačio na njih 2 hifonics cronosa u link na 0,5 ohma.....i eto i reza,154,7 db....eeee niko sretniji od mene....i tako smo uvek sa tim kombijem bili atrakcija i zezancija di god dođemo...uvek pun kombi ljudi,pive ![]() ove rupe su malo male... ![]() nemojte se uplašiti.....ja proširujem za 15"... ![]() kablova 100m... ![]() pojačanje...dupla gornja ploča... ![]() malo šminke.... ![]() narodnjaci na 8x15"... ![]() igračke stigle.... ![]() ![]() ovako to izgleda prije takmičenja.... ![]() a ovako posle... ![]() sam se sebi divim....koliko mogu samo biti luuuud..... ![]() morao bi kod ![]()
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Eeeee, to su bili dani....
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
...hifonics je i jedan dosta...ali ako je alex u pitanju, hmmmm...
|
![]() |
![]() |
#4 |
watercooled-customs.de
Ime i prezime: Dalibor Matanović
Automobil: VW corrado
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
koja bolestina
![]() |
#5 |
dB! Team Vukovar
Ime i prezime: Aleksandar Bijelić
Automobil: Opel Astra
![]() ![]() ![]() |
![]()
je kolega....to su bili dani....svi spremni za akciju,rezanje,pripremu,takmičenja....a sad....teško da bi se skupili više od trojice da idemo na db-drag ili cup....
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|