Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Sound Garage > Vaši projekti

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-04-09, 12:58   #1
Žile
ボリスジレ

Žile's Avatar

Ime i prezime: Boris Živić
Automobil: Octavia vRS
Žile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond repute
Default Evo malo boleštine....

Probudio se danas pijem kavicu i razmisljam kakva cu sranja radit. I vidim stoji mi razglas tako bezveze usamljen......
I odlucih ubaciti jedan sub od 45cm 1000w rms-a razglas u civic. Pola sata ga naguravao na zadnje sjedalo, pospajao i dernek. Mislim da mi je auto malo iz vinkle ispao

Ajd nek iducu nedjelju neko sa karavanom naleti na kavicu do mene pa da potrpamo sva 4 komada....
Žile is offline  

Reply With Quote
Old 05-04-09, 13:00   #2
Rieger
LAZO GT

Rieger's Avatar

Ime i prezime: Mario Tomic
Automobil: VW Golf mk2 GT
Rieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond reputeRieger has a reputation beyond repute

da bi potrpao 4 komada treba kombi..he he
na koje pojacalo si spojio...
Quote:
Originally Posted by tibor21 View Post
nemam ćiki net pa nemam kako stavit slićice
Quote:
Originally Posted by nix View Post
Ti ili se skini sa te droge ili počni čitat šta pišeš ovo tvoje brate mili nema smisla više..
Rieger is offline   Reply With Quote
Old 05-04-09, 15:11   #3
Žile
ボリスジレ

Žile's Avatar

Žile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond repute

Spojio na lanzara vibe 231 800w. Nije bas preporucljivo jer je na brudge-u 2 ohma a sub je 8 al fino štela bubrege. Probat cu bas potrpat 2 kom kad uzmem novo pojacalo pa doci na DBdrag. Makar iz šprdnje
Žile is offline   Reply With Quote
Old 05-04-09, 19:19   #4
alex
dB! Team Vukovar

Ime i prezime: Aleksandar Bijelić
Automobil: Opel Astra
alex domaćin forumaalex domaćin forumaalex domaćin foruma

hehe....sad sam se setio naših ludosti....svojevremeno smo strpali u kombi 4x18 pojačalo raglasno od 6kw i agregat....e to je bilo jako glasno....muka,ljudi izleću iz kafića...ludaci...

inače,složi dobru kutiju za ta dva kickera i imat ćeš više db nego sa tom zajbancijom i razglasnim subom....oni jednostavno nisu za to,i nemoj gubiti vreme i trud....
ako bi stvarno iz zezancije išao na db-drag imam ja term lab,pa dan ranije sve malo posložimo,i peglaj....
Old 05-04-09, 19:35   #5
Žile
ボリスジレ

Žile's Avatar

ma to je bila zajebancija cisto da probam.....al kicker moram jedan premotat spalio sam ga....mozda i budem radio neku zajebanciju sa karavanom od starog...hvala svakako
Žile is offline   Reply With Quote
Old 06-04-09, 01:27   #6
Hadžija
Gost

Hadžija's Avatar

Ime i prezime: Nenad Hadžić
Automobil: Renault Megane Scenic, Audi 200 2.2 20v turbo quattro
Hadžija domaćin forumaHadžija domaćin forumaHadžija domaćin forumaHadžija domaćin forumaHadžija domaćin forumaHadžija domaćin forumaHadžija domaćin foruma

OOoooo takve stvari u karavanima su isprobane vec i mnooogo su dobree haha
Old 06-04-09, 16:45   #7
doVla
Gost

doVla's Avatar

Ime i prezime: Vladislav Morović
Automobil: Renault Clio RS 200 EDC
doVla has a reputation beyond reputedoVla has a reputation beyond reputedoVla has a reputation beyond reputedoVla has a reputation beyond reputedoVla has a reputation beyond reputedoVla has a reputation beyond reputedoVla has a reputation beyond reputedoVla has a reputation beyond reputedoVla has a reputation beyond reputedoVla has a reputation beyond reputedoVla has a reputation beyond repute

Quote:
Originally Posted by Gimly View Post
Probudio se danas pijem kavicu i razmisljam kakva cu sranja radit. I vidim stoji mi razglas tako bezveze usamljen......
I odlucih ubaciti jedan sub od 45cm 1000w rms-a razglas u civic. Pola sata ga naguravao na zadnje sjedalo, pospajao i dernek. Mislim da mi je auto malo iz vinkle ispao

Ajd nek iducu nedjelju neko sa karavanom naleti na kavicu do mene pa da potrpamo sva 4 komada....

svaka cast majstore...
doVla is offline   Reply With Quote
Old 07-04-09, 06:32   #8
Dado_666
Guest

e kad se sjetim tih dana kad sam imao volje za takve gluposti

Reply With Quote
Old 07-04-09, 07:38   #9
alex
dB! Team Vukovar

Ime i prezime: Aleksandar Bijelić
Automobil: Opel Astra
alex domaćin forumaalex domaćin forumaalex domaćin foruma

a uuuu...neko se družio sa hermanom jako....kutija za 49 hz iz njegovog mercedesa C karavan,rađena za RF Team 15....hehehe....tako mi se čini barem...
Old 07-04-09, 13:00   #10
Dado_666
Guest

kutija i najjači hifonics-i.. goliath i colossus XX.. tad smo si dobri bili..
  Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules