![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
hehe Odakle početi....
hm pa od početka..... Ovako, panda je kupljena 1999 god. 1.0 motor, 33kw i tako je projekat počeo.... ![]() ![]() ![]() pa malo radova (malo sam je raskupusao...) i veoma sam zadovoljan, nije nigdje truhla, poprilično je zdrava osim na jednom blatobranu al to je riješeno.... ![]() ![]() ![]() ![]() mali up date, malo zvuka ipak je to JAKA mašina... ![]() eh sad, uzet je materijal za dampiranje, tamljenje stakala.... uskoro malo više o ozvučenju koje će da ide u vozilicu............................... :roll: Neko mi jutros pozvoni na vrata, otvaram kad covjek iz zadruge za zastitu biljaka i okoline.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iiiii da bi se ova biljka odrzavala u zivotu i zaljevala strujom tu je iiiiii ![]() Toliko za danas vise o projektu u nastavku.... SRETNO I POZZZZZZ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Evo kako moja "radna soba" izgleda od danas..... ![]() :icon_smile::icon_smile::icon_smile: |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
heh jučer se išlo u nabavku pa je nabavljeno sledeće:
je dan komad ALPINE CDA-9887r ![]() i komada jedan PC4000, sada imamo dva komada da hrane strujom bebu kaktusa.... ![]() ![]() do sledećeg updatea pozzzzzzzzzzzz Jučer ko bi malo sunca, pa odma se nesto radilo, zatamnila su se zadnja stakla.... ![]() ![]() ![]() ja zadovoljan.... pozzzzzzzzzzzzzzz... naime radilo se na zaptivanju staklenih površina, korišten slikon za ljepljenje vjetrobranskih stakala... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() od ostalih radova je još preostalo: dampiranje prednjeg dijela patosa, dampiranje prednjih vrata i provlačenje kablova, pa cemo da mjerimo... Toliko od mene za sada.... pozzzzzzzzz... E ovako dampiranje je završeno, ostaje još samo provlačenje kablova i ont 1,2,1,2 test test... A okitili smo se i ovim da bi imali dovoljno napona-struje: ![]() Želio bi da se zahvalim klubu i klubskoj upravi što mi je omogućila kupovinu ovog "solidnog" uređaja i naravno zahvaljujem se Muhi-caraudio jer smo se veoma lako dogovorili... |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ajme stari moj ajme :
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Eh danas se nešto radilo, provlačio sam kablove, pa ovako:
Za ovaj experiment potrebna nam je jedna rupa... ![]() potebna nam je jedna hrpica kablova... ![]() za ovaj experiment nije nam potreban LIMUN, pa ćemo da ga bačimo, al nam je potrebna još jedna hrpica kablova... ![]() na kraju experimenta ona rupica sa početka izgleda ovako... ![]() i još jedna... ![]() Ostanite pozdravljeni.... Evo danas malo kemijanja pod haubom by Me i drug Liga with ćevapi s lukom u čitav i piletina + coca cola, idealna kombinacija.... ![]() ![]() ![]() Hvala drugu Ligi... Pozdrav ĐACI... mali video: http://www.youtube.com/watch?v=mAGxalXe ... r_embedded Panda je složena ovako sada izgleda to... ![]() Nebo (plafon...) je urađeno u plastiku odnosno, presvučeno poliesterom zatim kitovano auto kitom i na kraju prelakirano... ![]() Onda smo se ja i drug Liga ufatili malo kemijanja pa smo iskemijali i xenone, tako da sad čika Panda puno bolje vidi... ![]() toliko za sada, još u nastavku... Pozzz đaci.... Evo malo materijala, danas se malo radilo na prtljaznom prostoru, odnosno osposobljena je zadnja klupa pande za upotrebu... ![]() ![]() ![]() pozzzz đaci... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja sam Bekir iz Sarajeva
Evo jos par slicica iz mog projekta... Ovo je moj projekat samo C/P sa www.amkcarbon.com ![]() ![]() ![]() ![]() Pozzzzzzzzzzzz i vidimo se 02.08 u Osijeku ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
...I'm what I'm...
Ime i prezime: Stjepan Mirković
Automobil: Bravo 2.0 8vT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sve 5 to sigurno jbno zvuči...čut ćemo...hehehe
dobrodošao na AKS, ali postoji soba za nove članove pa ako nije problem tamo se predstavi ekipi... ![]() http://www.ak-slavonija.hr/forum/forumdisplay.php?f=4
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hvala hvala, evo predstavio sam se http://www.ak-slavonija.hr/forum/showthread.php?t=2266, nadam se na pravom mistu
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
...I'm what I'm...
Ime i prezime: Stjepan Mirković
Automobil: Bravo 2.0 8vT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
sretno... ali ovaj alex nešto šuti..takvi su najgori pa će doć s nekom nabudženom muzikom garant....... ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Ime i prezime: Nenad Hadžić
Automobil: Renault Megane Scenic, Audi 200 2.2 20v turbo quattro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Konacno dosli "muzikanti" u ekipu...samo napred s projektima
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|