![]() |
|
Naši automobili / projekti vaš trud.. vaše vrijeme.. vaš novac je u.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gost
Ime i prezime: Vedran Glešić
Automobil: BMW E30 325e
![]() |
![]()
Ajde da pretstavim drlu..
![]() Vjerovatno ce bit i dosta losih ali cjenim tude misljenje...Ipak je ovo forum ![]() Radi se o e30 1984 godina,farban prije nekih 2.5 godina u Umagu i stajao 4 godine poslije rege,iako je propalo to zbog stajanja al eto makar je dobra podloga limarijski za dalje... Prednjoj haubi su radene neke obrve od lima al sam ju odmah skinuo i stavio obicnu i ofarbao ju u najtamniji akrilni mat. Pragove je stari vlasnik pravio od lima prije jako puno godina jer je bio 10 godina vlasnik njegov stari....sto mu jako zamjeram za pragove ali nemam sad 1600kn jer mi je rega ovaj tjedan puno izbila i krpanje limarije (krpanje lijevog praga,kadica u bunkeru,jedan dio poda gdje je dolazila dizalica,i tak neke stvari,nista posebno...) Masina i sve je 2.3 osim bloka...stari vlasnik kaze da na servisima je mehanicar mislio da auto ima lanac i nisu mjenjali remen,nakon toga je puko remen i polupo klipove valjda pa je nabavio 2.7 blok i promjenio sve unutra i stavio ga gore...auto ima plin koji je ugraden u servisu prije 5 godina no kasnije su kupili drugi auto pa se nije islo vise na regu a s time ni na atest pa sad mudrujem kako da atestiram to... Diferencijal sam stavio 4.10 tako da dost dobro ide,iako je jako dobro isao i sa 3.45 koji je bio gore... Sestak je u papirima sto mi je najbitnije i coupe je...tako da sam nekim djelom dosta zadovoljan... Evo par slika pa procjenite dalje sami.. P.S. : ovo su stare slike kada sam bio doma u Virovitici dok sam ju uzeo i kada radovi nisu krenuli jer sam otisao u Umag raditi,nove slijede kada ju dovezem u Umag... Sada je sve sanirano,samo cu vidjet do koje mjere jer je sve radeno bez mene... Uglavnom sve radeno je ofarbano u crni akril 9005 pa cu ovdje stavljat ta sarena zrnca naknadno dok mi ih Boris naruci...inace je kutijica 25e i stavlja se u lak pa sprica preko ove boje... Inace mi se nesvida ta kombinacija al sta je tu je zasada mora ovako... ![]() ![]() free image hosting ![]() how to make screen shot ![]() photo share ![]() image search ![]() img ![]() green shot screen capture ![]() photo share
![]() |
#2 |
Gost
![]() |
![]()
Rijesena druga hauba jer ovu mi je majstor sfusario pa kad ju ofarbam ova sada sto je gore ide u zeljezo...
Malo je hrdava al makar nije busena ni nista,sve se to da rjesiti ![]()
![]() |
#3 |
Gost
![]() |
![]()
Cim malo uhvatim vremena moram pocupati ove selo kvazi maglenke koje ionako nerade... i namjestit malo taj lip od veznog lima i malo ga oprat hahah,sada stoji otjkad sam ga dovezao a na posao idem biciklom,imam tri km pa mi se neda trazit parkiralista stalno...
Kako bi vi malo skinuli monotoniju s toga auta (osim pranjem i lickanjem i rezanjem ovih pragova...) jer nekako mi totalno monotono djeluje i rastelano,a nije takav,prati svaku crtu na cesti i ne vuce nikud...dobar je za voziti... ![]() greenshot ![]() image ru
![]() |
#4 |
Gost
![]() |
![]()
Danas malo ga ocistio prvi put malo detaljnije poslije majstora...ali ima jos posla,nisam stigao iznutra samo malo oko masine i izvana...
![]() screencast ![]() take screen shot ![]() upload an image ![]() pc screen shot
![]() |
#5 |
Ministar
Ime i prezime: Ivan - Aron Gotler
Automobil: Audi A4 B7 2.0 TFSI Quattro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kada je čist odmah drugi auto
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Ime i prezime: Josip Carek
Automobil: Seat Leon 1.6 TDI, Mx5 NA, Fiat Tipo 4x4, AR 156 2.5 V6, Mini Cooper S, Smart 600
![]() ![]() ![]() |
![]()
ne volim mat polumat kombinacije
seljacija ![]() samo serijala, nije ovo karbon seljo tjuning ![]() samo turbo gore i peglaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
![]() |
![]()
Ma auto je farban cijeli u crni akril i u lak su stavljena sarena zrnca i to preko boje baceno...
Sada kada sam mjenjao haubu mi je nekako najprihvatljivije bilo ju staviti u akrilni crni mat nego u obicnu crnu... Uvjek moze imat dojam da je tako namjerno napravljeno a ne da je auto saren i skrpan ![]()
![]() |
#8 |
Gost
![]() |
![]()
![]() |
#9 |
Gost
![]() |
![]()
Bilo dosadno na poslu pa se glupiramo
Dok ne stigne druga bolja ova ce joj cuvati mjesto... Nekako mi se cini nakrivo ili je to poremecaj licnosti jer ju je radni kolega Hondas lijepio ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Gost
Ime i prezime: Alen Matasović
Automobil: Opel Corsa E Turbo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vidi se iz aviona da je nakrivo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |