Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Auto Klub Slavonija > Naši automobili / projekti

Naši automobili / projekti vaš trud.. vaše vrijeme.. vaš novac je u..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 29-03-14, 19:44   #1
TOMO_MK3
Guest

Default Vw golf 3 tdi :)

Evo da predstavim i ja svoj auto..VW Golf 3 tdi 1997god. JOKER od opreme nis posebno abs, 2 zracna jastuka, el siber, servo,, ubaceno centralno i daljinsko..auto kupljen prije nekih 3 godine i od onda je svasta rađeno pa da polako krenemo..

Cim je auto kupljen odmah napravljen kompletan servis filteri, ulje , remenje, spaneri.. rađene komplet kocnice..

evo par slika kako je izgledo..

[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG]IMG]http://i61.tinypic.com/231mr8.jpg[/IMG][/IMG]

Nakon nekog vremena kupljene felge borbet c sa gumama 195/50/15.. poskidane oznake sa gepeka i joker naljepnice... zatamljeni farovi..

[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]

Terenac
[IMG][/IMG]

U to vrjeme negdje stavljen novi radio sa usb-om 6 zvucnika, pojacalo i woofer.. ali neam nikakvih slika od tog..

Nabavljen i krovni spojler pa da vidimo kako bi to izgledalo..

[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]

I lagano stigla prva zima kako je golf kod mene pa kupljene celicne felge 14" i sava eskimo s3..

[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]

U proljece felge i retrovizori obojani u crno.. mjenjane spone, krajnici spona, seleni, zadnji lezajevi i napravljena optika..

[IMG][/IMG]

Zasad toliko nastavak uskoro

Reply With Quote
Old 29-03-14, 19:49   #2
TOMO_MK3
Guest

Bilo je jos sitnica dosta al nemogu se vise svega ni sjetit
  Reply With Quote
Old 29-03-14, 22:46   #3
svizac
Sinonim™®©

svizac's Avatar

Ime i prezime: Boris Đanić
Automobil: iz firme....
svizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond reputesvizac has a reputation beyond repute

de skini tu kirbaj antenu.....
www.ska-ing.com
svizac is offline   Reply With Quote
Old 30-03-14, 00:21   #4
TOMO_MK3
Guest

Hehe pa to su slike odprije 3 godine odavno nema antene :p
  Reply With Quote
Old 30-03-14, 20:17   #5
TOMO_MK3
Guest

Evo da polako nastavimo ..

Nakon nekog vremena nabavljena maska bez znaka i gti lip

[IMG][/IMG]

Iduce sto se radilo skinut katalizator i srednji lonac te stavljen zadnji protocni.. ..Obojan u boju auta i zaljepljen krovni spojler koji se nakon par dana odljepio jer nisam stavio prajmer za staklo

[IMG][/IMG]

U unutrasnjosti stavljen naslon za ruku.. rucica mjenjaca sa okvirom od golfa mk4 i gti volan...

Polako stiglo ljeto pa smo se malo ponovili nabavljeni farovi sa lecom "angel eyes", xenon 6000k i smoked zmigavci za branik skinuti okviri za tablice

Lagano stigla jos jedna zima nabavljeni dvokomorni farovi, stavljen obican lip, zmigavci u branik i celicne felge..

Nastavak sljedi
  Reply With Quote
Old 30-03-14, 20:44   #6
huicm
Gost

huicm's Avatar

Ime i prezime: Mario Huić
Automobil: VW Golf 3 GT TDI
huicm 80>

lajkam
huicm is offline   Reply With Quote
Old 30-03-14, 21:23   #7
srki
Moderator

srki's Avatar

Ime i prezime: Srđan Haček
Automobil: Vw scirocco
srki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond repute

huicu eto ti konkurencije
vidim auto cesto, fino izgleda
srki is offline   Reply With Quote
Old 31-03-14, 12:22   #8
huicm
Gost

huicm's Avatar

Ime i prezime: Mario Huić
Automobil: VW Golf 3 GT TDI
huicm 80>

Quote:
Originally Posted by srki View Post
huicu eto ti konkurencije
vidim auto cesto, fino izgleda
neka, neka sve nas je vwiše
huicm is offline   Reply With Quote
Old 30-03-14, 23:52   #9
TOMO_MK3
Guest

Hvala
  Reply With Quote
Old 31-03-14, 21:03   #10
TOMO_MK3
Guest

evo mene opet pa da nastavimo...

Stiglo lagano jos jedno proljece...prodane crne borbetice i smoked zmigavci iz branika...

Kupljene felge borbet t 16" 7,5j..

Malo sam kombiniro sta cu sa felgama i odluka je pala da ce se polirat rubove i srce bojat u neku tamniju sivu...
No naravno problem kako ispolirat rubove koga god sam pito sve je bilo mal preskupo tako da sam odlucio da cu sam pa kud puklo...

I nista malo trazio po netu kako i sta i doso na ideju da napravimo neki mali stroj koji ce vrtit felgu jer nije mi se dalo onako da stavljam na auto pa da vrti..

Nazvo prijatelja objasnio mu sta mi treba i polako krenili radovi..nasli neku glavcinu od golfa neki stari remen malo cjevi neki el motor od cega neznam tocno ...i nastalo ovo

Nabavljeno sve sto je potrebno za poliranje desol, smirgl papiri, poilr pasta za aluminij i nakon dosta muke rubovi ispolirani..

Srce osmirglano baceno u filer i nabavljene gume...

Nakon toga nabavljen momo milenium volan 35cm.. da i ja jednom imam srece dobijo ga skoro đabe

Vraceni farovi sa lecom i kupljena nova maska bez znaka jer je stara pukla

Felge obojane u mis sivu...maska obojana u boju auta... te rađeni blatobrani jer su malo zazutili klasika kod golfa...no to je blago rec isfusareno ispalo.. nisam nikako zadovoljan to cu morat radit ponovo jel je boja promasena za par nijansi itd itd..

Nakon loseg iskustva NAPOKON doslo vrjeme da i ja prizemljim svog terenca nabavljene gewinde

Namontirane felge i gewinde..kolko se sjecam onda sam i blokiro egr ventil i skinio i zadnji lonac i stavio samo cijev i na kraj neki ukrasni nastavak hehe takozvani "straight pipe" mladost ludost

tako je to nekako izgledalo..

Nakon toga ponovno zaljepljen krovni spojler sad sam stavio prajmer ...stavljeni crni zmigavci u branik sa pozicijom.. i malo za promjenu pol bjeli pol crveni stopovi...

Ubrzo nakon toga skinuti ti stopovi i vraceni orginal pa je to izgledalo ovako...

I tako sam se lagano vozo nis se posebno nije radilo dosla zima stavljene celicne...

Jedan dan mi bilo dosadno i sjetim se da imam neke ratkape u podrumu od golfa 4 15" i uz malo zezancije...

to bi zasad bilo to nastavak uskoro
  Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules