![]() |
|
![]() |
#1 |
dB! Team Vukovar
Ime i prezime: Aleksandar Bijelić
Automobil: Opel Astra
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo ovako....ovo je jedan od većih projekata,pa će biti i malo više slika,i to od početka pa do samog kraja....
kad je lik rekao šta sve hoće staviti u corsu,verujte mi i ja sam se zapitao kako to učiniti....ali eto,uz muku i borbu se uspelo,bilo je svege,medijapana,smole,kita....a pogledajte i sami,ludost,ali je uspelo....jako,jako glasan auto na kraju!!! ![]() neznamo ko je ovaj mali čovek...ali je sam rastavio celi auto....i odneo među svoje igračke... ![]() nema ništa u autu....opet onaj mali čovek....hehehehe.... ![]() i krov je dampiran...malo... ![]() ovde će biti mali paukovi.... ![]() ja...kao radim nešto... ![]() zadnji paneli za malo veće paukove.... ![]() kutija za najvećeg pauka....uh.... ![]() nekih 40-tak kg....čak je i peđi puno...hehe ![]() jel on to nas prati???? ![]() mali...jako mali....gepek... ![]() malo neonki... ![]() prekidač za nitro...da baš... ![]() kutija kao gotova.... e sad....ostatak sledi za koji dan.... thnx dani za slike...malom čoveku što nam rastavi auto(ali ko će ga sastaviti)....mami što trpi piljevinu po terasi....itd... smola utiče na mene danas....hehehe.............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dB! Team Vukovar
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() power cell 2000 rules.... ![]() mali paukovi su na svome mestu.... ![]() paneli za velike paukove... ![]() prednji paneli....izgleda odlično... ![]() ![]() peđa vredno radi...kao i inače... ![]() paukovi ušarafljeni.... ![]() ![]() ![]() ![]() malo minusa....da se ima.... ![]() druženje sa paukovima....hehe... ![]() slika govori sve.....pogubljeni gazda....u životu nisam više puta čuo isuse i bože.... nastavak sledi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dB! Team Vukovar
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Ime i prezime: Srđan Haček
Automobil: Vw scirocco
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
svaka cast , odlicno slozeno , ulozeno puno truda i izgleda super
nadam se da cemo ga cuti jednom stvarno ni ja neznam gdje je to sve stalo u ovu corsicu hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Saša Lalić
Automobil: Fiat/Alfa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
wooow !!
![]() ![]() ![]() |
![]() |