Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Auto Klub Slavonija > Naši automobili / projekti

Naši automobili / projekti vaš trud.. vaše vrijeme.. vaš novac je u..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-04-14, 10:22   #1
stipa
...I'm what I'm...

Ime i prezime: Stjepan Mirković
Automobil: Bravo 2.0 8vT
stipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond repute
Default Fiat Bravo 2.0 8v T

Evo nakon dosta vremena opet sam se uhvatio nekog auta i opet talijana jbg taj mi nije popio ni kap krvi u odnosu na ona 2 francuza

Opet Bravo je u pitanju... zašto? Bravo je dovoljno čvrst, dovoljno velik za svakodnevne potrebe, u njega ide zanimljiv popis motora, dobro se ponaša u vožnji, dijelovi jeftini i dostupni... a i imao sam ga pa mi je sve poznato...

Kako sam još u prvom bravu htio imati turbo motor, a nisam to uspio ostvariti ovjde je odluka pala odmah i na atmu smo se vozili nekih mjesec dana/dva i auto je odmah išao na slaganje...

da sad ne detaljiziram puno auto sam kupio za parsto € kompletan
97. godina HGT 2,0 20v 147ks

limarijski u jako neuglednom stanju, motor je radio ok, ovjes ha štaja znam to malo je bilo ok... (naravno dok se nije sve skinulo i vidjelo pravo stanje (čitaj ******) )

Razgovor sa Fakinom je glasio otprilike ovako:" Šta ćemo? pa 2,0T naravno. OK. Bok" na brzinu se dogovorili i to je to...
2,0 8vT iz dedre integrale na novo presložen i to je to...
8vt je bio odluka jer motor stvarno dosta trpi u serijali i ide jako dobro, a jeftiniji je za raditi od 16v iako je i 16v bio u jednom trenu opcija.
nova t3/t4 turbinica, je gore sada i auto je trenutno u fazi razrade.
sada se vozim na malom tlaku dok ne prođe razrada, a onda ćemo vidjeti dokle ćemo... plan je 300ks za svaki dan...
e sad kupio sam i cijeli integrale pogon ali sad više stvarno nemamo vremena baš za ugradnju pa to ostavljamo za neki drugi put.

sad moram još neke detalje srediti i izvozati ga kako spada... do sad sam prešao s njim oko 500km i sve radi odlično, mirno, ravnomjerno...
još 500km cca i razrada gotova onda dižemo sve

dok razrada ne prođe idu gore nove kočnice, i neki dijelovi ovjesa, ostalo je sve promijenjeno i evo sad te neke stvari da završim i onda sam miran i mogu krenuti u sređivanje iz vana auto jer je limarijski stvarno kao da je iz rata došao...

Na autu je osim motora i ovjesa koji je cijeli od dedre integ. stavljene još i OZ superturismo 17" sa hankook ventus v12 evo 205/40/17.
farovi sa lećom od maree, pragovi abarth i još stvarno sitnice neke.
A ona bolest koja živcira sve koji voze bravo su kvake koje odlaze onako iz zajebancije je izlječena tako što sam našao vrata i na njih su ugrađenje kvake od audija a3 i retrovizori koji se sklapaju kad se auto ugasi i otvaraju prilikom paljenja...

slike stavim poslije jer ih moram skupiti po tko zna kojim mobitelima je to razbacano. ugl radi se nešto, ne ljenčari se heheheh

Reply With Quote
Old 01-04-14, 10:46   #2
phoenix-os
Puntolovac Phoenix

phoenix-os's Avatar

Ime i prezime: Daniel D.
Automobil: fiat punto mk2a 1.2
phoenix-os domaćin forumaphoenix-os domaćin forumaphoenix-os domaćin forumaphoenix-os domaćin forumaphoenix-os domaćin forumaphoenix-os domaćin forumaphoenix-os domaćin forumaphoenix-os domaćin forumaphoenix-os domaćin foruma

i nezaboravi --- obavezno zuta boja sa crnim krovom.
Old 01-04-14, 10:55   #3
kalkan
AKS

kalkan's Avatar

Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
kalkan has disabled reputation

slike!
kalkan is offline   Reply With Quote
Old 01-04-14, 11:19   #4
pavich
gospodin.

pavich's Avatar

Ime i prezime: Domagoj Pavic
Automobil: miaTa, e90
pavich domaćin forumapavich domaćin forumapavich domaćin forumapavich domaćin forumapavich domaćin forumapavich domaćin foruma

ajde napokon, valjda će i tebi biti više sreće nego s prethodnim kolima!
Old 01-04-14, 11:21   #5
Mario
Gost

Mario's Avatar

Ime i prezime: Mario Milas
Automobil: A3 1.8T
Mario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant future

jel ovo kao 1. april ili ?
Mario is offline   Reply With Quote
Old 01-04-14, 11:27   #6
stipa
...I'm what I'm...

stipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond reputestipa has a reputation beyond repute

phoenix- neće biti žuti jbg

Kale evo idu za koju min 2-3 sam našao (dok se sjetim usera za photobucket)

Mario heheheh nije zajebancija hahah
Old 01-04-14, 11:32   #7
stipa
...I'm what I'm...

Old 01-04-14, 11:33   #8
terror666
On air

terror666's Avatar

Ime i prezime: Goran
Automobil: 406 coupé
terror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin foruma

ja vjerujem da možeš i veću sliku stavit,nemoj se sramiti
Old 01-04-14, 11:34   #9
Mario
Gost

Mario's Avatar

Mario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant future

Jbt dobro da sjedim ... skoro me slika opalila u glavu kolka je
Old 01-04-14, 11:34   #10
Mario
Gost

Mario's Avatar

Koliki je IC?
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules