![]() |
![]() |
#1 |
Uprava kluba
Ime i prezime: Mladen Falamić
Automobil: RS13 + STi = black hole 4 fuel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
i eto, kako sam postao obiteljski covijek, povecao broj clanova na nas 4, stvorila se potreba za karavanom
iskreno, nisam ljubitelj karava...no pustimo to sada, trebalo je pronaci najbolji kompromis u svemu tome ![]() beskompromisnikompromis je naveo da se tu nema sta puno razmisljati nego ubosti Imprezu karavanku haa-da i tako ubo sam auto od prve vlasnice u jako dobrom stanju godina berbe 1999 motor je naravno boxer, 2.0 atmosferac EJ20 sa laganih 130ks i neznam koliko ali dosta momenta (ono sto me veseli je da je to identican motor istim modelima sa turbom, znaci klipovi, klipnjace, radilica ![]() auto ima 114.000km fora je da auto uz stalni Subaruov pogon na sva 4 ima i reduktor, reduktor koji reducira brzine, i tada ima snage nenormalno puno, ali mu je maksimalna brznina prepolovljena, jebena fora evo par fotosa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() naravno isprobao sam auto po snjegu i ledu ![]() ![]() zena koja je vozila auto, znala je sta ima, kupila ga u Njemackoj jer nigdje blize tada nije bilo uredno odrzavan i ono sto je najbolje ima vrhunske Nankang zimske gume gore hehehe ![]() auto ide odlicno po snjegu, predvidiv je, upravljiv, neuobicajeno mekan i udoban ja presretan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Uprava kluba
![]()
to do:
iskemijati i napraviti grijanje retrovizora, ugraditi daljinsko centralno otkljuczakljuc, Gogo-tamljenje stakala kad malo zatopli, jap zadnji lonac-naranvo, svi moguci filteri i uljad, prednji i zadnji branik brusenje i lakiranje, jer su fasovali dosta gradske voznje Prednja desna lampa negdje pusta vodu unutra kao da je razbijena od ispod pa to moram skinuti da vidim sta mogu napraviti Pranje motora i motornog prostora zamjeniti kazetaš s televizorom koji vec imam Parking senzor iza kamericu iza i spojiti ju na televizor ![]() ugraditi plin i kuku ![]() auto je mrak, napravljen za smak svijeta, kad dodje taj dan, upalis ga i odes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
AKS
Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
![]() |
![]()
Meni odlicna linija, a vrata bez okvira su odlican detalj na karavanu.
Hajde na kafu, da cujemo kako brunda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Ime i prezime: Ivan
Automobil: P306 1.4 i 406 2.2 16v break
![]() |
![]()
Čestitam...i ja sam nedavno nabavio karavana kao drugo vozilo pa sam među ostalima gledao i ovom smjeru
odličan primjerak ![]()
![]() |
#5 |
Uprava kluba
![]()
brunda za sada jako sramezljivo
![]() svakako dolazim ![]() baho, tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Ime i prezime: Marin
Automobil: Honda Civic EE9
![]() |
![]()
Vi ekipa s kvazi obiteljskim autima ste najgori od svih.
Tako i kolega s RT4WD Civic Shuttleom, misliš obiteljski auto, kad ono: ![]() Makar nisam fan karavana, fora su mi zbog praktičnosti i prosto rečeno sleeper statusa. A što se pogona na sva 4 tiče, toga bome i jesam fan, pogotovo u vrijeme zimskih radosti. Nadam se da se sretnemo jednom na cesti, inače bih bio protiv Jap style lonca, jer mi je malo previše na 4-cilindrašima, ali s Subaruovim UEHL rumbleom je super jer je to fantastičan zvuk koji taman ima dubok ton, a ne kreštav. Puno sretnih tkm! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Ime i prezime: Marin
Automobil: Honda Civic EE9
![]() |
![]()
Također, malo OT, ali ako još rundaš LFS (skontao sam po nicku na njuškalu), javi se.
Nisam već dugo zbog volana u raspadu, ali mogao bih malo zaigrati, pogotovo Blackwood. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Uprava kluba
![]()
kad me skuzis na cesti, vici masi blicaj psuj
![]() JAP style ovdje nece utjecati na performanse niti ce biti drecav kao sto to honce obicno budu, pa i one 1.4, to znam ![]() ovo je sasvim drugo, ovaj ne vristi ovaj brunda, a brunda zbog nejednakih ispusnih grana, jer s ljeve strane motora ispuh ide skroz do desne gdje se onda spaja sa desnima koje su vrlo krate i od tuda taj specificni Subaruov zvuk (koji su unistili u najnovijoj imprezi zbog par konja i malo momenta pih) sto se tice LFS to ces morati spopasti mog brata Maria, Bex na forumu, on je Bex Lfs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Ime i prezime: daniel josipović
Automobil: A80B4
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jel to tako mora biti ili oko maglenki fale neke maskice ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ボリスジレ
Ime i prezime: Boris Živić
Automobil: Octavia vRS
![]()
dobar, dobar
![]()