Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Auto Klub Slavonija > Naši automobili / projekti

Naši automobili / projekti vaš trud.. vaše vrijeme.. vaš novac je u..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-02-14, 22:03   #21
Mario
Gost

Mario's Avatar

Ime i prezime: Mario Milas
Automobil: A3 1.8T
Mario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant future

Quote:
Originally Posted by obafemi View Post
Vjeruj mi ovdje jedino kod mene mi mogu babe i djedovi skidati da stave na svoja trokolica
Sanja ce ti skinuti
Mario is offline   Reply With Quote
Old 13-02-14, 22:06   #22
obafemi
Guest

Quote:
Originally Posted by DarioGTI View Post
Na mavoj od alu kapica ventila stavi kap ulja prije zavrtanja i neces imati problema.
Hvala na savjetu budem )
  Reply With Quote
Old 13-02-14, 22:06   #23
obafemi
Guest

Quote:
Originally Posted by Mario View Post
Sanja ce ti skinuti
Nema Sanje nigdje ne čuje se zvuk talijanske mašine sigurno pod ključem dok ne bude bolje vrijeme
  Reply With Quote
Old 14-02-14, 00:31   #24
srki
Moderator

srki's Avatar

Ime i prezime: Srđan Haček
Automobil: Vw scirocco
srki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond reputesrki has a reputation beyond repute

Ma nece fijat upalit po ovoj zimi zato je nema
srki is offline   Reply With Quote
Old 14-02-14, 03:31   #25
obafemi
Guest

Quote:
Originally Posted by srki View Post
Ma nece fijat upalit po ovoj zimi zato je nema
Ma radi se sigurno nešto na njemu pa ga ne viđam mene se makar čuje ako se ne vidim
  Reply With Quote
Old 16-02-14, 12:43   #26
Sanja
Član AK Slavonija

Sanja's Avatar

Ime i prezime: Sanja Begić
Automobil: Fiat Bravo, BMW E90
Sanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond repute

Vidim trac partija je pocela, kako me ne cujes/vidis jucer ti pred kucom bila?
Mozda sto manje obilazim birtije pa me ne vidis
Sanja is offline   Reply With Quote
Old 19-02-14, 13:17   #27
obafemi
Guest

Quote:
Originally Posted by Sanja View Post
Vidim trac partija je pocela, kako me ne cujes/vidis jucer ti pred kucom bila?
Mozda sto manje obilazim birtije pa me ne vidis
Ja sam umro samo mi još nisu javili 5 dana nisam se pomaknio iz kreveta bolestan :/ a nisam ni ja nista bolji nemas gdje vise ni izaci
  Reply With Quote
Old 01-03-14, 10:25   #28
obafemi
Guest

ajd bump neki da napravim Auto ima trenutno 122 tkm radio kao švicarski sat točno i bez grešaka dobio sam par savjeta oko 17" da ne uzimam jer radim oko 15tkm godišnje po lošim cestama i da će mi otići trap te sada gledam 16" da pronađem te da ih upišem na tehničkom

pošto sam sklon dobrog bass-a upala mi je sjekira u med te umjesto plana da uzmem rockford prime 500.1 ipak sam se odlučio za soundstream svi koji se razumiju u muziku znaju šta je to model PCA 2.760 ima nekih pola metara u sebi i jede sve

Reply With Quote
Old 06-05-14, 14:41   #29
obafemi
Guest

Smile

Radilo se opet nešto oko muzike prije su bili provučeni 10mm2 kablovi sada su došli na red 25mm2 ground zero da mogu opskrbiti pojačalo strujom odmah je stavljena masa od 35mm2 ... subwoofer bio spojen samo na jedan izlaz pa smo ga i spojili na drugi sada grmi

usput smo se iz*ebali oko muzike 5 sati provlačenja radili stopice i sve ali vrijedilo je

Reply With Quote
Old 06-05-14, 22:48   #30
Sanja
Član AK Slavonija

Sanja's Avatar

Ime i prezime: Sanja Begić
Automobil: Fiat Bravo, BMW E90
Sanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond reputeSanja has a reputation beyond repute

I meni su rekli da ce mi na 17" trap otici i istina je, ali za ljepotu se trpi
Sanja is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules