Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Auto Klub Slavonija > Najave događanja

Najave događanja Kod nas, kod susjeda..

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 26-11-12, 08:19   #41
sven
Gost

sven's Avatar

Ime i prezime: Sven Luketic
Automobil: Kadett GSI 16v, MB190
sven domaćin forumasven domaćin forumasven domaćin forumasven domaćin forumasven domaćin forumasven domaćin foruma

kale svaka cast
sven is offline  
Old 26-11-12, 10:37   #42
Žile
ボリスジレ

Žile's Avatar

Ime i prezime: Boris Živić
Automobil: Octavia vRS
Žile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond repute

Quote:
Originally Posted by sven View Post
vidim da je ivor vodio glavnu rijec kao turisticki vodic.

isto tako vidim da dovla sere po drugima a prosle godine je on ZASPAO...pa to nije nikakav izgovor. ja sam se cijeli dan izlezavao po krevetu i mogo sam ic sa hondasima ali sam se sjetio neorganiziranosti prosle godine tako da mi se nije dalo zajebavat s tim i ove godine.

al drago mi je da ste se lijepo proveli i da su cak iz zg dosli ljudi (pa makar to bili hondasi) i obiljezili dan pada grada
Rusty pametniji si kad šutiš

Jedan od razloga prošlogodišnjeg gubljenja po VU je i tvoj frajerski vin dizl start i divljanje okolo pa je pola ekipe otišlo ravno na groblje umjesto kod vodotornja kako smo se i dogovorili...to sto sto ti mrzis honde i sve sto ima veze s njima ti ne daje pravo kenjati.

Zato iduci puta prije nekog novog pametnog posta, pamet u glavu i tetanus u venu :-D
Old 26-11-12, 11:49   #43
TOMO-OSIJEK
Moderator -GAZDA

TOMO-OSIJEK's Avatar

Ime i prezime: Tomislav Kovač
Automobil: Mercedes c klasa avantgarde
TOMO-OSIJEK has a reputation beyond reputeTOMO-OSIJEK has a reputation beyond reputeTOMO-OSIJEK has a reputation beyond reputeTOMO-OSIJEK has a reputation beyond reputeTOMO-OSIJEK has a reputation beyond reputeTOMO-OSIJEK has a reputation beyond reputeTOMO-OSIJEK has a reputation beyond reputeTOMO-OSIJEK has a reputation beyond reputeTOMO-OSIJEK has a reputation beyond reputeTOMO-OSIJEK has a reputation beyond reputeTOMO-OSIJEK has a reputation beyond repute

Zbog cega se vi svadate jaoo
na kraju se zaboravilo zbog cega ste isli
cilajte samo
Old 26-11-12, 14:37   #44
pinci
Ministar

pinci's Avatar

Ime i prezime: Ivan - Aron Gotler
Automobil: Audi A4 B7 2.0 TFSI Quattro
pinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant future

Čobani
pinci is offline  
Old 26-11-12, 14:48   #45
djarma
Član AK Slavonija

djarma's Avatar

Ime i prezime: Zoran Madjarevic
Automobil: Audi 80 B3 1.8s,Audi 80 B3 1.6d, Audi 80 B4 2.0, Audi A6 V6, Citroen C5 Tourer
djarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin foruma

djarma is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules