Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Auto Klub Slavonija > AKS Street Race info > Osijek Street Race Show No_8

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-05-12, 10:00   #61
MirsadSTI
Guest

Quote:
Originally Posted by srki View Post
bio na startu.. i nisam vidio ni jedan auto u 3 klase... i neznam cemu bahatost
Pa ako gledas korz prste ovako onda nijesi vidio ako si gledao ovako morao si vidjeti da je Sejov kadet vozio 3 klase.
@Mario : Tebi je ocito do zajebancije dosta nas smatra da nije u redu a i dosta vozaca smatra da jeste pa nek organizator odluci ja sigurnoi necu doc ako bude ovako ....
  Reply With Quote
Old 18-05-12, 11:51   #62
Mario
Gost

Mario's Avatar

Ime i prezime: Mario Milas
Automobil: A3 1.8T
Mario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant future

Quote:
Originally Posted by MirsadSTI View Post
Pa ako gledas korz prste ovako onda nijesi vidio ako si gledao ovako morao si vidjeti da je Sejov kadet vozio 3 klase.
@Mario : Tebi je ocito do zajebancije dosta nas smatra da nije u redu a i dosta vozaca smatra da jeste pa nek organizator odluci ja sigurnoi necu doc ako bude ovako ....
Valjda si uzbuden pa ne čitas s razumijevanjem; ja sam samo dao komentar na srkijev odgovor a moj komentar je bio u smislu da nema nikakve razlike između dvije tri ili pet klasa jer ili se vozi u jednoj ili u vise- nebitno dal su dvije ili tri ili koliko vec

Uostalom neznam koji mi je bio da ista komentiram; nit to organiziram nit vozim.....
Mario is offline   Reply With Quote
Old 18-05-12, 12:23   #63
Boki folcikaGTI
Guest

@ Kalkane verujem da imate sastanke cesto ... ali ti kazem da ishode tih prica i sastanaka mi koji smo malo dalje mozemo saznati samo preko foruma i eventualno na trci!!!! Zato sam i napisao to sto sam napiasao .... Da sacekamo da vidimo da li ce se nesto izmeniti ili ne ....
A i druga stvar da si svratio u KARAKU kad si dovezao madjara , zenu i ne znam ko je bio PRICALI BI UZIVO ... ali posto do toga nije doslo moramo ovako da kontaktiramo ... Sto se mene tice toliko , reakao sam sta sam imao ... A i videcu da li ce se nesto promeniti ili ne,... I NIJE STAV NEKOLICINE, NEGO STAV SVIH TRKACA IZ SRBIJE ! to je bitna razlika, a vidim i na forumu ima ljudi koji dele nasu teoriju .. Izvinjavam se svima na ovolikim pisanjima ali sam zaista morao da se ukjlucim u ovu pricu..
  Reply With Quote
Old 18-05-12, 13:23   #64
kalkan
AKS

kalkan's Avatar

Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
kalkan has disabled reputation

Quote:
Originally Posted by Boki folcikaGTI View Post
@ Kalkane verujem da imate sastanke cesto ... ali ti kazem da ishode tih prica i sastanaka mi koji smo malo dalje mozemo saznati samo preko foruma i eventualno na trci!!!! Zato sam i napisao to sto sam napiasao .... Da sacekamo da vidimo da li ce se nesto izmeniti ili ne ....
A i druga stvar da si svratio u KARAKU kad si dovezao madjara , zenu i ne znam ko je bio PRICALI BI UZIVO ... ali posto do toga nije doslo moramo ovako da kontaktiramo ... Sto se mene tice toliko , reakao sam sta sam imao ... A i videcu da li ce se nesto promeniti ili ne,... I NIJE STAV NEKOLICINE, NEGO STAV SVIH TRKACA IZ SRBIJE ! to je bitna razlika, a vidim i na forumu ima ljudi koji dele nasu teoriju .. Izvinjavam se svima na ovolikim pisanjima ali sam zaista morao da se ukjlucim u ovu pricu..
Na žalost, ovakvi vikendi su vrlo stresni i vremena je jako malo. Tu noć su gosti još stizali, i bilo je gomila problema za riješiti. Da sam znao da želite da sjednemo, svakako bih pronašao vremena i za vas.

Hajdemo ovako, mogu li ja doći kod vas? Da se organizirate na jednom mjestu pa da se malo družimo? U BG, ili negdje drugdje?
kalkan is offline   Reply With Quote
Old 18-05-12, 14:29   #65
Boki folcikaGTI
Guest

Hajdemo ovako, mogu li ja doći kod vas? Da se organizirate na jednom mjestu pa da se malo družimo? U BG, ili negdje drugdje?[/quote]

Naravno da mozes ! I realno bi bilo dobro da odrzis bar po jedan sastanak i sa nama i sa ostalima koji dolaze na street race. I samo tako mozes izvuci sredinu iz cele price i organizovati ozbiljnije celu pricu. Jer kao sto sam rekao MI kao i ostali koji su po 200-300-500 km od Osijeka samo na forumu mozemo videti sta se uopste desava oko celog dogadjaja......

O dogovaranju oko dolaska ostalim pojedinostima pisacemo na PP-u

I na kraju sam i dobio pozitivan odg. od tebe, tako da se nadam da ce i ove glupe situacije da se prevazidju !
  Reply With Quote
Old 20-05-12, 06:12   #66
edwin
FIAT family

edwin's Avatar

Ime i prezime: Edvin Markoš
Automobil: Fiat Tempra 1.6 S.W. i Stilo JTD
edwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond repute

1. Jedan auto u više klasa - ukinuti
2. Divljanje po boksovima i prilaznim putevima zabraniti a one koji to nepoštuju diskvalificirati, bez obzira o kome se radi.
3. Ili se pridržavati tehničkog pravilnika ili ne. Ne dovoditi se u situaciju da se nekome progledaju sitnice a nekom ne.
4. Omogućiti što više free runova natjecateljima (ugledajte se na Galića)
5...

...ako ima još netko nešto za dodati, nek nastavi niz, ali sa konkretnim prijedlozima, a ne ko babe!
Ovo sam ugrubo sastavio...
Old 21-05-12, 14:19   #67
alex
dB! Team Vukovar

Ime i prezime: Aleksandar Bijelić
Automobil: Opel Astra
alex domaćin forumaalex domaćin forumaalex domaćin foruma

ja sam friško počeo voziti....ali evo onda još poneka ideja...
divljačko kočenje na 150+ km/h da se ne probije klasa treba sankcionirati....jer sam ih vidio nekoliko i ne izgleda baš divno....
probijanje klase zabranjeno i u finalu (vozi auto koliko ti ide,a ako neko probije neka plati kako je i sad bilo pa nek vozi nižu)

sve ostalo verujem da će Kale rešiti kao i do sada....jer znam koliko je cela ekipa uložila u sve ovo....
Old 25-05-12, 05:38   #68
1-na-1.com
Guest

Quote:
Originally Posted by edwin View Post
1. Jedan auto u više klasa - ukinuti
2. Divljanje po boksovima i prilaznim putevima zabraniti a one koji to nepoštuju diskvalificirati, bez obzira o kome se radi.
3. Ili se pridržavati tehničkog pravilnika ili ne. Ne dovoditi se u situaciju da se nekome progledaju sitnice a nekom ne.
4. Omogućiti što više free runova natjecateljima (ugledajte se na Galića)
5...

...ako ima još netko nešto za dodati, nek nastavi niz, ali sa konkretnim prijedlozima, a ne ko babe!
Ovo sam ugrubo sastavio...
5. Nema probijanja u Finalu
6. Emilio da poprica sa svakim natjecateljem, koji stoje pre ulaska na start prilikom kvalifikacija/free run, da se publika upozna sa vozacima i eventualno se odluce za svog favorita za navijanje tokom race-a.
  Reply With Quote
Old 26-05-12, 16:49   #69
MirsadSTI
Guest

Stari pogrijesio si mjesto zbivanja !!!
  Reply With Quote
Old 20-06-12, 11:33   #70
kalkan
AKS

kalkan's Avatar

Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
kalkan has disabled reputation

Ovaj vikend imamo 11. osječke moto susrete, i iako mi je bila želja da u to nekako uklopimo i test day za aute, to je ipak neizvedivo. Koncerti i bine, supermoto utrke, utrke skutera, utrke ubrzanja motora... jednostavno nema mjesta ni prostora.

Test day ćemo odraditi posebno kasnije, budemo sve na vrijeme najavili.
kalkan is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests)

Posting Rules