![]() |
![]() |
#61 | |
Guest
|
![]() Quote:
![]() ![]() @Mario : Tebi je ocito do zajebancije dosta nas smatra da nije u redu a i dosta vozaca smatra da jeste pa nek organizator odluci ja sigurnoi necu doc ako bude ovako .... |
|
![]() |
![]() |
#62 | |
Gost
Ime i prezime: Mario Milas
Automobil: A3 1.8T
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() Uostalom neznam koji mi je bio da ista komentiram; nit to organiziram nit vozim..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
@ Kalkane verujem da imate sastanke cesto ... ali ti kazem da ishode tih prica i sastanaka mi koji smo malo dalje mozemo saznati samo preko foruma i eventualno na trci!!!! Zato sam i napisao to sto sam napiasao .... Da sacekamo da vidimo da li ce se nesto izmeniti ili ne ....
A i druga stvar da si svratio u KARAKU kad si dovezao madjara , zenu i ne znam ko je bio PRICALI BI UZIVO ... ali posto do toga nije doslo moramo ovako da kontaktiramo ... Sto se mene tice toliko , reakao sam sta sam imao ... A i videcu da li ce se nesto promeniti ili ne,... I NIJE STAV NEKOLICINE, NEGO STAV SVIH TRKACA IZ SRBIJE ! to je bitna razlika, a vidim i na forumu ima ljudi koji dele nasu teoriju .. Izvinjavam se svima na ovolikim pisanjima ali sam zaista morao da se ukjlucim u ovu pricu.. |
![]() |
![]() |
#64 | |
AKS
Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
![]() |
![]() Quote:
Hajdemo ovako, mogu li ja doći kod vas? Da se organizirate na jednom mjestu pa da se malo družimo? U BG, ili negdje drugdje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Hajdemo ovako, mogu li ja doći kod vas? Da se organizirate na jednom mjestu pa da se malo družimo? U BG, ili negdje drugdje?[/quote]
Naravno da mozes ! I realno bi bilo dobro da odrzis bar po jedan sastanak i sa nama i sa ostalima koji dolaze na street race. I samo tako mozes izvuci sredinu iz cele price i organizovati ozbiljnije celu pricu. Jer kao sto sam rekao MI kao i ostali koji su po 200-300-500 km od Osijeka samo na forumu mozemo videti sta se uopste desava oko celog dogadjaja...... O dogovaranju oko dolaska ostalim pojedinostima pisacemo na PP-u ![]() I na kraju sam i dobio pozitivan odg. od tebe, tako da se nadam da ce i ove glupe situacije da se prevazidju ! |
![]() |
![]() |
#66 |
FIAT family
Ime i prezime: Edvin Markoš
Automobil: Fiat Tempra 1.6 S.W. i Stilo JTD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
1. Jedan auto u više klasa - ukinuti
2. Divljanje po boksovima i prilaznim putevima zabraniti a one koji to nepoštuju diskvalificirati, bez obzira o kome se radi. 3. Ili se pridržavati tehničkog pravilnika ili ne. Ne dovoditi se u situaciju da se nekome progledaju sitnice a nekom ne. 4. Omogućiti što više free runova natjecateljima (ugledajte se na Galića) 5... ...ako ima još netko nešto za dodati, nek nastavi niz, ali sa konkretnim prijedlozima, a ne ko babe! Ovo sam ugrubo sastavio...
![]() |
#67 |
dB! Team Vukovar
Ime i prezime: Aleksandar Bijelić
Automobil: Opel Astra
![]() ![]() ![]() |
![]()
ja sam friško počeo voziti....ali evo onda još poneka ideja...
divljačko kočenje na 150+ km/h da se ne probije klasa treba sankcionirati....jer sam ih vidio nekoliko i ne izgleda baš divno.... probijanje klase zabranjeno i u finalu (vozi auto koliko ti ide,a ako neko probije neka plati kako je i sad bilo pa nek vozi nižu) sve ostalo verujem da će Kale rešiti kao i do sada....jer znam koliko je cela ekipa uložila u sve ovo....
![]() |
#68 | |
Guest
|
![]() Quote:
6. Emilio da poprica sa svakim natjecateljem, koji stoje pre ulaska na start prilikom kvalifikacija/free run, da se publika upozna sa vozacima i eventualno se odluce za svog favorita za navijanje tokom race-a. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Stari pogrijesio si mjesto zbivanja !!!
|
![]() |
![]() |
#70 |
AKS
Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
![]() |
![]()
Ovaj vikend imamo 11. osječke moto susrete, i iako mi je bila želja da u to nekako uklopimo i test day za aute, to je ipak neizvedivo. Koncerti i bine, supermoto utrke, utrke skutera, utrke ubrzanja motora... jednostavno nema mjesta ni prostora.
Test day ćemo odraditi posebno kasnije, budemo sve na vrijeme najavili. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests) | |
|
|