Quote:
Originally Posted by LEONIDA
Sjećam se i moto utrka...
Doduše par godima sam gledao i gradsku moto utrku u Novoj Gradiški, bilo je vrlo ubudljivo ali i opasno ...... ( zato je i prestalo!! ) ..Miroslav škaro Suzuki GSX R 750 ... "ofucani" je pobjedio, sječam se i zelenog Kawasakija --Drage Josipovića, pa Štimca, Šole.... žao mi je zapravo što više nema te masovnosti na utrkama. Ni onda nije bilo novca na pretek doduše uvjek je tu bila INA koja je sve gurala.....
|
sreća je naša što je danas u AMK Požega, klubu koji momentalno upravlja Glavicom, odnosno u organizacijskom odboru sjedi sin navedenog vozaća "kawića" Drage Josipovića, Požeške legende ex yu motosporta; sad pa tko zna možda se nešta opet bude vozilo bar šta se moto utrka tiće jer je koliko je meni poznato sin navedenog je do grla u moto svijetu i baš je on zadužen za moto program na Glavici... od moto treninga do moto utrka... a šta se auta tiče tu provjereno mogu reći nagodinu na glavici spektakl koji je otišao toliko daleko da se dogovara vraćanje PH Kruga i Prvenstva EX YU krug, a kao ima i slalom i drift nrki u pregovorima i kronometar, ma svašta nešta se dole na glavici kuva...