Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Auto Klub Slavonija > Najave događanja

Najave događanja Kod nas, kod susjeda..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-10-12, 21:50   #41
LEONIDA
Gost

LEONIDA's Avatar

Ime i prezime: Gordan Čuljak
Automobil: Seat Leon 1,6 TDI
LEONIDA domaćin forumaLEONIDA domaćin forumaLEONIDA domaćin forumaLEONIDA domaćin forumaLEONIDA domaćin forumaLEONIDA domaćin foruma

Sjećam se i moto utrka...
Doduše par godima sam gledao i gradsku moto utrku u Novoj Gradiški, bilo je vrlo ubudljivo ali i opasno ...... ( zato je i prestalo!! ) ..Miroslav škaro Suzuki GSX R 750 ... "ofucani" je pobjedio, sječam se i zelenog Kawasakija --Drage Josipovića, pa Štimca, Šole.... žao mi je zapravo što više nema te masovnosti na utrkama. Ni onda nije bilo novca na pretek doduše uvjek je tu bila INA koja je sve gurala.....
LEONIDA is offline   Reply With Quote
Old 01-10-12, 23:17   #42
strasilo
Gost

strasilo's Avatar

Ime i prezime: daniel josipović
Automobil: A80B4
strasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin foruma

Drago Josipović je Kawića vozio koju godinu kasnije... a ne sjećam se da je Škaro kad pobijedio na Glavici ...
strasilo is offline   Reply With Quote
Old 01-10-12, 23:21   #43
Mario
Gost

Mario's Avatar

Ime i prezime: Mario Milas
Automobil: A3 1.8T
Mario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant future

Quote:
Originally Posted by strasilo View Post
Drago Josipović je Kawića vozio koju godinu kasnije... a ne sjećam se da je Škaro kad pobijedio na Glavici ...
kaže čovjek nova gradiška
Mario is offline   Reply With Quote
Old 02-10-12, 09:14   #44
strasilo
Gost

strasilo's Avatar

strasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin forumastrasilo domaćin foruma

hm ... moram malo premotati film, ali ne sjećam se ni toga....
Old 02-10-12, 17:20   #45
LEONIDA
Gost

LEONIDA's Avatar

LEONIDA domaćin forumaLEONIDA domaćin forumaLEONIDA domaćin forumaLEONIDA domaćin forumaLEONIDA domaćin forumaLEONIDA domaćin foruma

Škaro je dva puta pobjeđivao u NG ( ja bio i gledao utrku )mislim ga je to bilo "87 i "88 a onda "89 je bila ona nesretna utrka u NG kada je na teningu poginuo gledatelj (svojom krivicom), pretrčavao je stazu gore kod gimanzije-policije......doduše baš te godine nisma bio na utrci.

No sada smo otišli od prvobitne teme Glavice.
Old 03-10-12, 01:18   #46
rajko
Guest

Quote:
Originally Posted by LEONIDA View Post
Sjećam se i moto utrka...
Doduše par godima sam gledao i gradsku moto utrku u Novoj Gradiški, bilo je vrlo ubudljivo ali i opasno ...... ( zato je i prestalo!! ) ..Miroslav škaro Suzuki GSX R 750 ... "ofucani" je pobjedio, sječam se i zelenog Kawasakija --Drage Josipovića, pa Štimca, Šole.... žao mi je zapravo što više nema te masovnosti na utrkama. Ni onda nije bilo novca na pretek doduše uvjek je tu bila INA koja je sve gurala.....
sreća je naša što je danas u AMK Požega, klubu koji momentalno upravlja Glavicom, odnosno u organizacijskom odboru sjedi sin navedenog vozaća "kawića" Drage Josipovića, Požeške legende ex yu motosporta; sad pa tko zna možda se nešta opet bude vozilo bar šta se moto utrka tiće jer je koliko je meni poznato sin navedenog je do grla u moto svijetu i baš je on zadužen za moto program na Glavici... od moto treninga do moto utrka... a šta se auta tiče tu provjereno mogu reći nagodinu na glavici spektakl koji je otišao toliko daleko da se dogovara vraćanje PH Kruga i Prvenstva EX YU krug, a kao ima i slalom i drift nrki u pregovorima i kronometar, ma svašta nešta se dole na glavici kuva...
  Reply With Quote
Old 03-10-12, 08:14   #47
strasilo
Gost

strasilo's Avatar

Quote:
Originally Posted by rajko View Post
sreća je naša što je danas u AMK Požega, klubu koji momentalno upravlja Glavicom, odnosno u organizacijskom odboru sjedi sin navedenog vozaća "kawića" Drage Josipovića, Požeške legende ex yu motosporta; sad pa tko zna možda se nešta opet bude vozilo bar šta se moto utrka tiće jer je koliko je meni poznato sin navedenog je do grla u moto svijetu i baš je on zadužen za moto program na Glavici... od moto treninga do moto utrka... a šta se auta tiče tu provjereno mogu reći nagodinu na glavici spektakl koji je otišao toliko daleko da se dogovara vraćanje PH Kruga i Prvenstva EX YU krug, a kao ima i slalom i drift nrki u pregovorima i kronometar, ma svašta nešta se dole na glavici kuva...
Ma znam ga ja... to ti je budala kakve nema....

bolje ga izgubiti nego naći ...
Old 03-10-12, 08:42   #48
rajko
Guest

Quote:
Originally Posted by strasilo View Post
Ma znam ga ja... to ti je budala kakve nema....

bolje ga izgubiti nego naći ...
to je istina... al ipak mislim da ima nekog potencijala od njega...pa nezovu ga za đaba strašilo...hehehe
  Reply With Quote
Old 04-10-12, 20:57   #49
LEONIDA
Gost

LEONIDA's Avatar

Drago mi je čuti da se Glavica "budi"....
Lijepo bi bilo ponovno gledati krug, na Glavici.

Da li se od onih vremena do sada šta radilo na samoj stazi, te zonama (izlijetanja) oko staze.
Osobno sam bio svjedok izlijetanja i kroviranja Ivice Magdića u Astri Gsi na zavoju prije ciljne ravnine, guranja Macukićeva plava M3 E36 nakon kontakta sa Pulićevom Lancio, , te izlijetanja vašeg požeškog vozača (zaboravih mu ime) u Swiftu GTI....
Na nekim dijelovima je staza bitno viša od zona izlijetanja.....pa lako može doći do prevrtanja vozila.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules