View Single Post
Old 26-11-12, 10:37   #42
Žile
ボリスジレ

Žile's Avatar

Ime i prezime: Boris Živić
Automobil: Octavia vRS
Žile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond repute

Quote:
Originally Posted by sven View Post
vidim da je ivor vodio glavnu rijec kao turisticki vodic.

isto tako vidim da dovla sere po drugima a prosle godine je on ZASPAO...pa to nije nikakav izgovor. ja sam se cijeli dan izlezavao po krevetu i mogo sam ic sa hondasima ali sam se sjetio neorganiziranosti prosle godine tako da mi se nije dalo zajebavat s tim i ove godine.

al drago mi je da ste se lijepo proveli i da su cak iz zg dosli ljudi (pa makar to bili hondasi) i obiljezili dan pada grada
Rusty pametniji si kad šutiš

Jedan od razloga prošlogodišnjeg gubljenja po VU je i tvoj frajerski vin dizl start i divljanje okolo pa je pola ekipe otišlo ravno na groblje umjesto kod vodotornja kako smo se i dogovorili...to sto sto ti mrzis honde i sve sto ima veze s njima ti ne daje pravo kenjati.

Zato iduci puta prije nekog novog pametnog posta, pamet u glavu i tetanus u venu :-D