![]() |
![]() |
#31 |
ボリスジレ
Ime i prezime: Boris Živić
Automobil: Octavia vRS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma no...totalno suprotno..prošle god nas je iz AKS i EST bila hrpa pa mi zato nije jasno bilo zašto sad skoro niko nije išao...Na kavi običnoj nas ne bude manje od 5-6
![]() Bilo bi lijepo da se nakupilo 50+ vozila ![]()
#32 |
Gost
Ime i prezime: Dario C.
Automobil: BMW E46 320Ci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam na EST forumu rekao da ću ići čim završim sa poslom. To je trebalo biti do 11h i tako sam napisao. Kad ja tamo, a ono međutim - odužilo mi se do 14h, a to je već bilo kasno, pa nisam ni otišao. Drago mi je da se skupio fin broj ljudi koji su zajednički otišli odati počast.
Prošle godine je bilo dosta ljudi, ove godine je izgleda bilo manje (sudeći po komentarima). Ali mislim da je svejedno da li će se otići skupno ili nasamo, na kraju krajeva - bitna je namjera. Respect svima koji su uspjeli naći vremena i otići zapalit svjeću! |
![]() |
![]() |
#33 |
Puntolovac Phoenix
Ime i prezime: Daniel D.
Automobil: fiat punto mk2a 1.2
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
vrazicak , radim na tome da ih uploadam direkt na aks , samo da rijesim upload u fotokanti jer u imiđšeku sam ispunio kvotu ... al mi nije jasno ni zasto se nevidi sa linka jer je album javan da javniji nemoze bit , mislim da ni gradski zahod nije toliko javan ..
![]() da se i ja javim po pitanju dovle .... nije lijepo to sto radis , ko je htio ici isao je , naravno ako je bio u prilici , ja osobno skoro nisam otisao jer imam i kriznu situaciju doma , i dosao sam s posla ujutro u 6 i isao sam ponovo na posao navecer u 9 tako da na kraju nisam ni spavao nista , krepan ko kobila , tako da razumijem ljude koji zbog posla nisu isli , a ima ih , mogu i ja sad govoriti o ljudima koji su mogli ici i imali su i priliku pa su eto zanemarili , iz kojih razloga se mozemo ganjati do prekosutra ali cinjenica je da je ovo sve sto se radi na dobrovoljnoj bazi tako da nema potrebe prozivati ljude zato sto se nisu odazvali, meni je bilo bitno da ja odem i odam počast , a drugi kako zele ,dakle tebi svakako kapa dole sto si isao ali nemoj progoniti ljude za bzvz .... danas sutra ce bit nesto di ti neces moci ici pa kako ce ti biti da svi pljuju po tebi jer nisi otisao , ljutit ces se kako te niko ne razumije i slicno , pusti to i budi ponosan .... nadam se da ce sad stati prepucavanja ovdje , odite u off pa se ganjajte ako jos imate potrebe ...
#34 |
Puntolovac Phoenix
Ime i prezime: Daniel D.
Automobil: fiat punto mk2a 1.2
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mislim da ce za prvu ruku ovih par biti dosta dok ostale ne rijesim ..... zanemarite umjetnicku slobodu na nekim slikama ![]()
#35 | |
Gost
Ime i prezime: Vladislav Morović
Automobil: Renault Clio RS 200 EDC
![]() Quote:
apsolutno se ne zelim prepucavati jer ovo definitivno nije tema za takve stvari! prosle godine sam ja zaspao i bilo mi je krivo sto nisam bio nazocan na takvom dogadjaju! ne moram ni spominjati da sam bio sprdan od strane nekih pojedinaca, ali to valjda tako ide... ![]() samo sam zelio reci da mi je krivo sto je iz daljih krajeva doslo toliko ljudi, a mi koji smo tu blizu smo dosli u tako malom broju... ne zelim se uopce prepucavati, samo mi je krivo! a tebi Phoenix kapa do poda sto si isao iz nocne u nocnu i jos nasao vremena i za tako nesto! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Gost
Ime i prezime: Sven Luketic
Automobil: Kadett GSI 16v, MB190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
vidim da je ivor vodio glavnu rijec kao turisticki vodic.
![]() isto tako vidim da dovla sere po drugima a prosle godine je on ZASPAO...pa to nije nikakav izgovor. ja sam se cijeli dan izlezavao po krevetu i mogo sam ic sa hondasima ali sam se sjetio neorganiziranosti prosle godine tako da mi se nije dalo zajebavat s tim i ove godine. al drago mi je da ste se lijepo proveli i da su cak iz zg dosli ljudi (pa makar to bili hondasi) i obiljezili dan pada grada ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Kristijan Mišin
Automobil: BMW E39 530i
![]()
Vidi rđavog što se pjeni ko apatinsko pivo
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator -GAZDA
Ime i prezime: Tomislav Kovač
Automobil: Mercedes c klasa avantgarde
![]()
A gdje se islo?
Politički naučnik u mirovini """"""meni kad je bio neispravan MAF na alfi gutala mi je 8 litara autoceste na 120 na sat. kad sam ga promjenio skocilo je na 12 rijec je o 2.5 v6 vratio sam stari """"" |
![]() |
![]() |
#39 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Ivor Mayer
Automobil: Opel Calibra
![]()
bili smo na groblju tenkova, u muzeju bolnice, kod kriza na dunavu, vodotornja, na memorijalnom groblju i spomen domu i obiljezju ovcara. neki su produzili jos za ilok u podrume, principovac i hotel dunav.
|
![]() |
![]() |
#40 |
AKS
Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
![]() |
![]()
Lijepa inicijativa. Mnogi odavdje žive sa Vukovarom svaki dan, tako da je smješno uspoređivati "veličine grupa". Dečki iz Zg su imali volje otići na put od 600km da odaju počast. Kapa dolje. Ja, recimo, volim otići barem jednom tjedno u naš Vukovar, popiti kavu, sjesti s prijateljima, posjetiti bivšu firmu. A ne volim ovakve datume kada ga se svi sjete. Odnosno, onda ostavim mjesto za ljude koji ne mogu doći svaki dan.
Zato nemojte ime Vukovara spuštati na razinu tko je išao sa hondašima, a tko nije. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|