Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Auto Klub Slavonija > AKS Street Race info > Osijek Street Race Show No_8

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14-05-12, 20:19   #1
kalkan
AKS

kalkan's Avatar

Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
kalkan has disabled reputation
Default Osijek SR 8

Što reći?

11 evenata je iz nas, i svaki je donosio svoje izazove i probleme. Svaki od njih se rješavao, i na kraju je uvjek ostao dobar osjećaj. Hebeno dobar osjećaj.

Osmicu je pratilo toliko problema, toliko glupavih i teških situacija, toliko neizvjesnosti u svim segmentima slaganja eventa da je to teško opisati. Zato i neću niti pokušati. Doslovno, ništa nije bilo normalno. Najteži, i najgori event za mene.

I sve se to ispegla. Dođe subota ujutro. Vidimo da nije sve ispeglano u praksi (iako je na papiru bilo sve tip-top), ispegla se i to (AKS STAFF, SRCS, AK Brzina, dream team). Posljedica peglanja je bilo čekanje i relativno kasni start prve klase. Ali utrka je privedena kraju, novi timing je donio na kraju više pozitivnog (60ft, brzina itd..) nego što je negativnoga (čekanje).

Idemo u nedjelju... Timing popeglan, stazu otvaramo u 8h za testne vožnje i mjerenja, stigao Shenk sa biturbo čudovištem od 2500ks, stigao Csaba sa čudovištem od 2000ks, stigao Shenkov frend sa čudovištem od 1200ks, sexy car wash, i svi ostali prijatelji su već tu...

Došla nedjelja. Oluja potrgala i polomila ograde, polomila pola stvari na pisti, netko je divljao po pisti (kampiranje i pristup pisti od sada zabranjen nakon službenog programa?) i oštetio mjernu opremu te zamalo uništio razglas, 8*C, kiša, jak vjetar... Ne mogu se postaviti prijave jer pada maltene vodoravno zbog vjetra... osposobimo stazu i mjernu opremu, Ati kaže možemo početi sa testnim vožnjama... Pogledam park vozača, i shvatim da ih je 10 spremno voziti. A ni tih 10 mi nije bilo zgodno pustiti na stazu (voda, bočni vjetar)... Rekoh idemo malo pričekati... A kad ono sve gore i gore. Užasno vrijeme. Svi se tresemo od hladnoće. Odlučujemo ostati dok god ima vozača u slučaju da se vrijeme popravi i da se netko odlući voziti. To se nije dogodilo...

Što reći?
kalkan is offline  

Reply With Quote
Old 14-05-12, 20:23   #2
kalkan
AKS

kalkan's Avatar

Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
kalkan has disabled reputation

Shenka ste vidjeli...

Csabu niste stigli. Ljudi su potegli 600-700km u jednom smjeru da prespavaju, doručkuju i odu doma.

Što reći?
kalkan is offline   Reply With Quote
Old 14-05-12, 20:36   #3
Žile
ボリスジレ

Žile's Avatar

Ime i prezime: Boris Živić
Automobil: Octavia vRS
Žile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond repute

Jbg...steta stvarno, nedjelja bi kontam bila najyebeniji dan do sada...bit ce bolje ;-)
Old 14-05-12, 20:56   #4
ivory
Član AK Slavonija

ivory's Avatar

Ime i prezime: Ivor Mayer
Automobil: Opel Calibra
ivory has a reputation beyond reputeivory has a reputation beyond reputeivory has a reputation beyond reputeivory has a reputation beyond reputeivory has a reputation beyond reputeivory has a reputation beyond reputeivory has a reputation beyond reputeivory has a reputation beyond reputeivory has a reputation beyond reputeivory has a reputation beyond reputeivory has a reputation beyond repute

Cijelu nedjelju sam se nadao da ce stati do podneva, kad ono stvarno stala, ali nazalost vozaci su prije toga izgubili nadu posto je cijeli dan izgledao kao kasno jesenski. Jako mi je zao zbog toga, mogao je biti dosad nevidjeni spektakl. Jos vise mi je zao organizatora, ali se nadam da to nije poljuljalo ovo sto se sprema krajem kolovoza i pocetkom rujna!
Cestitam na odlicno odradjenoj suboti, bilo je odlicno kao uvijek i jos bolje!
ivory is offline   Reply With Quote
Old 14-05-12, 21:14   #5
Giallo
Član AK Slavonija

Giallo's Avatar

Ime i prezime: Saša Lalić
Automobil: Fiat/Alfa
Giallo domaćin forumaGiallo domaćin forumaGiallo domaćin forumaGiallo domaćin forumaGiallo domaćin forumaGiallo domaćin forumaGiallo domaćin forumaGiallo domaćin forumaGiallo domaćin foruma

ne može se protiv vremena,a da je bilo lijepo vrijeme u nedjelju svi manji problemi koji se sad spominju bi bili zaboravljeni
Giallo is offline   Reply With Quote
Old 14-05-12, 21:16   #6
edwin
FIAT family

edwin's Avatar

Ime i prezime: Edvin Markoš
Automobil: Fiat Tempra 1.6 S.W. i Stilo JTD
edwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond reputeedwin has a reputation beyond repute

Ma bilo je ludo! Pa niste vi krivi što je vrijeme uništilo nedjelju! Bitno da je subota prošla dobro! I više nego dobro! Ja eto i ovom prilikom zahvaljujem na mogućnosti da sudjelujem u svemu tome! Da mi posao dopušta, aktivirao bih se puno više jer meni je stvarno bilo super u subotu!
Old 14-05-12, 22:20   #7
vinko sb
Gost

vinko sb's Avatar

Ime i prezime: Vinko Sabljak
Automobil: BMW M4
vinko sb is an unknown quantity at this point

ja sam ovdje propustio sve jer sam racunao na nedjelju subota mi bila radna cijeli dan i mislim si ima nade jos nedjelja kad ono totalno razocaranje no na iducem se nadam da necu bit ovakve srece
Old 14-05-12, 23:16   #8
pavich
gospodin.

pavich's Avatar

Ime i prezime: Domagoj Pavic
Automobil: miaTa, e90
pavich domaćin forumapavich domaćin forumapavich domaćin forumapavich domaćin forumapavich domaćin forumapavich domaćin foruma

bit će devetka najbolja dosad...

sve dođe kad tad na naplatu...
pavich is offline   Reply With Quote
Old 15-05-12, 01:04   #9
toni_os
Gost

Ime i prezime: toni bajic
Automobil: none
toni_os 40>

Nažalost nisam ni ja mogao doći u subotu, a u nedjelju otkazano. Baš mi je žao, ovo je prvi street race propušten uopće :(
toni_os is offline   Reply With Quote
Old 15-05-12, 07:45   #10
pinci
Ministar

pinci's Avatar

Ime i prezime: Ivan - Aron Gotler
Automobil: Audi A4 B7 2.0 TFSI Quattro
pinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant futurepinci has a brilliant future

Baš to ,šta reći....Kiša,vjetar,uistinu nedjelju ujutro nije bilo više nitkoga,ostalo je 20-ak auta koji su bili na pisti
pinci is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

Posting Rules