![]() |
|
Naši automobili / projekti vaš trud.. vaše vrijeme.. vaš novac je u.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Znači trenutno vozim pug 307 1,6 benzinac 80kw išao do krajnje granice zakona xD 2003g drugi sam vlasnik na satu je trenutnih 120 000tkm (kupljen sa 104 000) u 4 mj 2013 ...
otkako je kod mene obavljeno poliranje cijelog auta i farova,uklanjanje par ogrebotina što je bilo,obavljen mali servis,i promjenjena žaruljica desnog žmigavca do sada što sam napravio jeste promjena tvorničkog player-a stavljen sony s usb-om 4x50 provučeni kablovi za muziku koja uskoro stiže sub 12" p2d4 rockford fostage i pojačalo rockford prime i sada čeka na ugradnju zadnji lonac,promjena dioda u cijelom autu (ploča,klima,tablice,putno računalo),neonke ispod nogu vozača i suvozača te kada dođe toplije vrijeme uzeti 17" felge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by srki; 27-01-14 at 19:33.. Reason: popravljeni linkovi |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
bez quotanja....
Cool.. znaci bogovska mjuza.. iz naaajs ![]() Last edited by Rieger; 28-01-14 at 22:34.. Reason: quote |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Auto je lijep, lega ima takvog ali 2.0hdi sluzi ga dobro hvala bogu.
Nego daj mi objasni jednu stvar oko glazbe. uzmes RF pojacalo i sub, a stavis sony-ev radio. to je uzasna kombinacija. sony je low level oprema znaci samo tolko da svira. a RF je mid level koji teži u high. bar uzmi neki mid level radio tipa pioneer ili alpine pa da bar imas kontrolu pojacala i sub-a |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Ime i prezime: Marko Svalina
Automobil: Laguna V6
![]() ![]() |
![]()
Taman htjedoh napisat isto za Slony. Steta je ne iskoristit potencijal koji ima RF
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ma nisam toliko gledao oko muzike kada sam tek kupio auto nego isao mi je onaj carion na živce i eto samo da mi svira jasno da ce ici on kroz neko vrijeme van vjerovatno cu uzimati alpine sa 2 chincha zbog moguće nadogradnje još jednog pojačala
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Ime i prezime: Srđan Haček
Automobil: Vw scirocco
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
izgleda ocuvano, sretno s projektom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Ime i prezime: Marko Svalina
Automobil: Laguna V6
![]() ![]() |
![]()
Kolika je kutija?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Ime i prezime: Dario C.
Automobil: BMW E46 320Ci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Od oka - 60-70L. Nego, kolki je tuning kutije?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Iskreno ne znam za dimenzije i tuning kutije sutra ću izmjeriti prije nego što stavim u auto ali jebat ga znam da sa jačim pojačalom može bolje tjerati trenutno privremeno je Ground Zero GZIA 2230HPX
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|