Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Auto Klub Slavonija > Naši automobili / projekti

Naši automobili / projekti vaš trud.. vaše vrijeme.. vaš novac je u..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-01-14, 23:21   #1
Ivan M
Administrator

Ivan M's Avatar

Ime i prezime: Ivan Milisic Zecevic
Automobil: VW Golf IV 1.9 SDI
Ivan M domaćin forumaIvan M domaćin forumaIvan M domaćin forumaIvan M domaćin foruma
Default Golf 4 Sdi/Tdi

Ajde da i ja prestavim svoje novo prijevozno sredstvo...

Naime moj dobar prijatelj slunjo me za**** i nagovorio da mu dam svog clia 1.2 8v i da on meni da golfa kljuc za kljuc... Clio je bio 1998 a golf je 2000. pa sam mu platio veceru za razliku u godistu, neka se nadje

vec sam se nekako vezao emotivno za clio pa mi se bilo tesko rastati od njega ali golf se skoro u svemu moze mjeriti sa njim tako da nekako podnosim zamjenu...

golf je 2000. godiste, motor je sdi ,serem, bio nekada tdi 115 ks pa je slunji otkazao motor pa je stavljen 100 ks unutra ali majke mi ide kao 64 ks pa stoga cesto pogrijesim i mislim da je sd i

od opreme ima klimu koja mi se cini da ne radi uopce jer u ovih mj dana koliko ga imam par puta sam ju upalio ali nije bas nesto hladila , ali dobro grije za razliku od clia pa ono, tu su negdje

ima i daljinsko centralno i esp i tempomat i prozore na struju i neke cudne satove na srednjem grebenu koji skacu u voznji , valjda potrosnju pokazuje ne znam, pise u barima nekakvim . Trokrati volan, ljepse sjedi u ruci iako na onaj drugi mozes bolje jednom rukom voziti dok drugom kopam nos ali ok sta je tu je...

Ono sto mi se svidja je da je VW , das auto , najbolji, ima samo 100 000 km, iako bi se zakunio da je pisalo 270 000 kad sam ga kupovao ali sta je tu je, mozda sam se previse vozio u rikverc...

sve u svemu

(sto se tice km, karoserija ima 270 000, motor oko 80 000 , pa sam stavio na 100 000 radi sebe jer mi je ljepse gledati , auto nije na prodaju pa me ne zanimaju gluposti oko skidanja kilometraze i komentari na to )

Kiss
Ivan M is offline  

Reply With Quote
Old 31-01-14, 08:01   #2
Žile
ボリスジレ

Žile's Avatar

Ime i prezime: Boris Živić
Automobil: Octavia vRS
Žile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond reputeŽile has a reputation beyond repute

kako to da je crko motor? Ja sam čuo od srkija da je to nemoguće kod vw-a

Nek te služi
Old 31-01-14, 08:06   #3
Klijo dvojka
Guest

ahaha koji si ti lik..umro sam od smijeha sad.. odlicna prica xD
  Reply With Quote
Old 31-01-14, 08:08   #4
kalkan
AKS

kalkan's Avatar

Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
kalkan has disabled reputation

vau vau forever!

Hajde, drago mi je da ti je čiptuning opet u garazi. Sad ces valjda lakse doci do, i u grad.
kalkan is offline   Reply With Quote
Old 31-01-14, 08:32   #5
terror666
On air

terror666's Avatar

Ime i prezime: Goran
Automobil: 406 coupé
terror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin foruma

ajoj ovo su sad provokcije , di se ovo može mjeriti s cliom, clio je ultimativni pič... finder
Old 31-01-14, 08:38   #6
sven
Gost

sven's Avatar

Ime i prezime: Sven Luketic
Automobil: Kadett GSI 16v, MB190
sven domaćin forumasven domaćin forumasven domaćin forumasven domaćin forumasven domaćin forumasven domaćin foruma

pa to je r32 prednji branik...svida mi se
sven is offline   Reply With Quote
Old 31-01-14, 09:43   #7
RAZZOR
Guest

Ljep autic, Mapu na 130ks, upotpunuit zadnji kraj sa r32 branikom da bude u kompletu, spustit i felgetine i to je to
  Reply With Quote
Old 31-01-14, 11:43   #8
gogo
Član AK Slavonija

gogo's Avatar

Ime i prezime: Goran Kuleš
Automobil: Seat Ibiza
gogo domaćin forumagogo domaćin forumagogo domaćin forumagogo domaćin forumagogo domaćin forumagogo domaćin foruma

milisic sere
i nije napisao sve o autu naravno
auto nema turbo, tdi je nekada bio, slunjo je maknuo turbo i sada ima 200 ks sdi
i mislisicu... karoserija ima vise od 270 000
gogo is offline   Reply With Quote
Old 31-01-14, 13:25   #9
pavich
gospodin.

pavich's Avatar

Ime i prezime: Domagoj Pavic
Automobil: miaTa, e90
pavich domaćin forumapavich domaćin forumapavich domaćin forumapavich domaćin forumapavich domaćin forumapavich domaćin foruma

mili, kad će LSD gore? Samo to čekam!
Old 31-01-14, 14:31   #10
valdo
Uprava kluba

valdo's Avatar

Ime i prezime: Vladimir Blaženčić
Automobil: bmw e36 325 coupe
valdo domaćin forumavaldo domaćin forumavaldo domaćin forumavaldo domaćin forumavaldo domaćin forumavaldo domaćin forumavaldo domaćin foruma

jel ima još negdje taka trampa da i mene neko zajebe na takav način da mi recimo da za e39 e60 u m paketu i ja platim klopu nije uopće bad??
valdo is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules