![]() |
![]() |
#1 |
Uprava kluba
Ime i prezime: Mladen Falamić
Automobil: RS13 + STi = black hole 4 fuel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
je napokon startao
obecao sam sebi, da cu sloziti jedan auto u cast mom vjernom prijatelju Murphyju (nabijem ga) paaaaa, pocnimo the donor za pojedine organe ![]() Murphy's car, bas me zanima koliko ce Murphy biti uz mene na ovom projektu ![]() ![]() ![]() auto je EKOloski, tj 2,5 nissana su ekoloska LOL, drzimo ih u prirodi malo se radilo ![]() ![]() ![]() ![]() poslozeni su karoserijski djelovi, diff, raskopana unutrasnjost i tapacirunzi koji otkrivaju dragu nam hrdju, auto je opran miniwashem izvana i iznutra, ceka da zlocko napusti limara pa onda on ulece kod majstora |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Uprava kluba
![]()
paaaa malo na facelift kod limara kirurga koji je pola toga izrezao i zamjenio
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Uprava kluba
![]()
limarija je gotova
sada je nabacen filer...da...crni filer (filler je dvokomponentni i nanosi se fenomenalno te je odlican za obradu, obratiti se mom kolegi Alexu iz Vukovara ) ![]() ![]() ![]() nakon sto smo skinuli stock spojler otkrili smo jos malo mastovitosti limara i vlasnika koji su zabrijali da treba biti cim deblje kita na autu da se cim bolje sakriju hrdjavi i nezasticeni varovi...uzas...cijeli taj dio gepeka je izrezan i ubacen je novi lim ![]() sada je gotova i zadnja hauba, tj treca vrata te je i to zasticeno i spremljeno pod filer majstor Josip je zadovoljan poslom, sto je meni najbitnije, jer ondak sam i ja i obratno ![]() murphy se vraca kuci ![]() dok sam isao kuci, ovo cudoviste mi je stalno visilo za repom ![]() murphy at home ![]() ![]() jos od posla je ostalo: - polakirati unutrasnjost (boja stigla) - polakirati motorni prostor (boja stigla) - polakirati ga iz vana (boja stigla) - prebaciti Koni Sport sa Inferna (GOTOVO) - prebaciti opletena kociona crijeva sa Inferna (GOTOVO) - reparirati stock turbinu ili ubosti nesto vece (gt28 ili t3...vidjeti cemo) - ubaciti walbro 255 pumpicu goriva (u garazi) - naci negdje malo veci IC i sloziti cevke... - na motoru prepraviti breather pipe - uglaviti sinter lamelu, koja ce za Murphyja biti sasvim ok, na Infernu je davnih dana postala preslaba (u garazi) - ubaciti motor (u garazi) - sloziti lagani stage 2 - ispjeskaritit one 16ice i polakirati ih (dobio felgu, hvala Debeli ) - mmmm ima jos gomila stvari od picajzliranja i sl....ali to bi mogao nabrajati do sutra - uglaviti visko speru u diiiifffff (u garazi) - napiti se ko guzica jer jer projekt gotov ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ministar
Ime i prezime: Ivan - Aron Gotler
Automobil: Audi A4 B7 2.0 TFSI Quattro
![]()
Ček koji je to sada?
Neki drugi,gdje je Inferno nestao ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Uprava kluba
![]() ![]() ovaj se projekat radi od pocetka ljeta i ovo je sada exkluzivno predstavljanje javnosti van drift-hr.com-a inferno je ziiiv i lood i niiizak i lood ide ko saplaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ministar
Ime i prezime: Ivan - Aron Gotler
Automobil: Audi A4 B7 2.0 TFSI Quattro
![]()
Pa lijepo to tebi ide,jel imaš kojeg Nissana za mene
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dB! Team Vukovar
Ime i prezime: Aleksandar Bijelić
Automobil: Opel Astra
![]() ![]() ![]() |
![]()
ajmo malo živni....daj završi pa da napravimo ono zadnje na jezeru....hehehe....dobar posao....nisam ni trenutka sumnjao u ekipu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Uprava kluba
![]()
nakon nekoliko zainteresiranih za komplet auto, koji su na kraju ispali neozbiljni, taj auto jednostavno nedam u bescjenje i tocka, radije ce potruniti kod mene u dvoristu (ili nece )
opet, u djelovima, svi bi nesto i onda na kraju mi ostane nista...zao mi je decki...nastavljam s projektom kako su inferno i zlocko kod majstora vec neko vrijeme mrmljm a po imprezli sam sam sebi rekao da necu nista dirati ugurali smo danas Murphyja u garazu -skinio serijski filter zraka i 10kg plastika onih okolo -skinio instalaciju klime -skinio serijski IC -skinio carbon karnister -skinio prednji branik, ici ce kopija onoga sa inferna -trebam raskopati diff i utrpati speru unutra VLSD 25% -trebam pojacati nosace motora ljepilom za sajbe -trebam zasarafiti zamasnjak na motor, staviti karbonische lamelu i exedy korpu kvacila (to sve imam, samo treba napravit haa-da) -naci jedan mjenjac u onih nekoliko koji se najljepse salta i zavrnut ga na motor te to sve skupa bucnuti unutra -na motor zavrnuti turbinu T28 sa 200sx-a S14 -napraviti cjevovod za novi velki FMIC -nabaviti i koljena i selne za FMIC -staviti ECU sa STAGE 2 chipom -sloziti auspuh od cijevi do kraja, za sada bez ijednog lonca hehe, jel ima netko da mu se da pomotati par blagih koljena na cevki fi 70+ ? -napraviti downpipe -staviti nazad rezervoar i natankat ga -nove filtere ulja i goriva -napraviti flandju za filter zraka -akumulator naravno bacit u gepek -installati elektricni ventilator na hladnjak ...jos neke sitnice |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Uprava kluba
![]()
aaa nasao gumena crijeva za FMIC, traktorski program tccc
ovo ce biti LBB (Low Budget Bitch ![]() |
![]() |