![]() |
![]() |
#1 |
Gost
Ime i prezime: Josip Carek
Automobil: Seat Leon 1.6 TDI, Mx5 NA, Fiat Tipo 4x4, AR 156 2.5 V6, Mini Cooper S, Smart 600
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ajde da i ja pridonesem malo ovom forumu sa svojim idiotarijama.....
![]() Ne budem puno duljio pa cu u nekoliko slika predstaviti povijest mog glupiranja... Kupljen tipo 1.8 16v 136ks davne 2005 godine ![]() Ogulio kompletan auto do lima i vozio te iste godine 402 Sr u Osijeku sa vremenom 15,4xx i shvatio da je akmosferac za babe ![]() ![]() Dosao doma, iscupo motor i getribu, preuredio serijski motor na turbo, stavio prvi u ovom dijelu europe 4x4 pogone na tipa. Rezultat je cca 300ks i 3.5 do 100. Od 4 eventa na kojima sam nastupio 2006g. imam 3 prva mjesta u klasi 12 i 13 ![]() ![]() tu ima nesto filmica sta sam sve izvodio sa njim ![]() Onda se jako puno toga izdesavalo u mom zivotu pa sam pauzirao... Onda sam taj auto bacio u smece i krenuo raditi cestovnu verziju toga istoga auta.. da li sam uspio pokazuju slike... 380 ks, 4x4, ali nikad nisam bio na SR nije mi se dalo ![]() Malo je bio turbak, malo atmosferac, malo 4x4, malo prednji sa sperom, izvozio preko 70 krugova grobnika i svega cuda, naplacao se kazni brdo... ![]() Onda sam podivljao i slozio kovani 2.0 16v motor, kupio suho zlato torque converter diferencijal od evo2 delte, slozio getribu, twin plate kuplung, koni gewinde, napred 4 klipne 330mm, iza 320 isto 4 klipne celjusti, 8 istih felgi, rollbar, kompletan auto na unibolima, ma 100 drekova ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AKS
Ime i prezime: Rudolf Kalkan
Automobil: BMW u duši (servisu)...
![]() |
![]()
Bravo bravo!
Imaš pivo za ovu temu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Automobil: Seat Leon 1.6 TDI, Mx5 NA, Fiat Tipo 4x4, AR 156 2.5 V6, Mini Cooper S, Smart 600
![]() ![]() ![]() |
![]()
Piva tesko, ali kavu ili kolu rado popijem
![]() Evo jedna od prije 3 minute.. Nakalemio sam branik, blatobrane i plasticnu integrale look haubu sa aliminijskim orginalnim resetkicama ![]() ![]() jedini i najveci problem je taj sto moram radit integrale look blatobrane jer na zalost, ne stavu mi kotaci pod ovo i ne mogu skrenut sa volanom nikuda ni ljevo ni desno jer od gume do njih imam manje od 1cm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Ime i prezime: Srđan Haček
Automobil: Vw scirocco
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Sanja Begić
Automobil: Fiat Bravo, BMW E90
![]()
Vozis klasu 16 u Osijeku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Capo di tutti capi
Ime i prezime: Nikola Zrinski
Automobil: Alfa Romeo 166 2.4 jtdm
![]()
treba ti dat mali poticaj u guzu da tipo bude što prije gotov Martineeeeeeeeeeee
![]()
![]() |
#7 |
Gost
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
zanimljiva kolica mogu rec
|
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo prvog retardiranog problema
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
prosirit rubnjak i ko bog