![]() |
|
Naši automobili / projekti vaš trud.. vaše vrijeme.. vaš novac je u.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pozdrav svima... Ja sam Danijel Zetovic iz Belisca imam 20 godina i htio bi vam predstavit svoj projekt... Znaci radi se o BMW 3 limuzina 1994 godiste. Motor 1.6 benzin 75KW. Kupljen na rabu prosle godine u 6-tom mjesecu... Neregistriran do dan danas cilj mi je slozit ga kompletnog te ga onda registrirat. Znam da sam se dosta kasno priključio jer je auto u mom vlasništvu već 8 mjeseci al eto... nadam se da će vam se svidjeti
ovako je izgledao kad sam ga dovezo: ![]() ![]() ![]() ![]() Kao sto vidite na autu je dosta toga vec radjeno. Ali sve je sfuserirano i da izvinete napravljeno na brzinu i preko kurca... tako da radim sve ponovo i iz vana i iz nutra... do sad na autu nije nista posebno napravljeno jer sam moro vracat pare koje sam posudio za njega to se oduzilo do zime, a kad je zima pocela nisam ga imao vise gdje radit tako da je auto do sad uglavnom samo rastavljen... al preko zime sam od place do place kupovo djelove. Cekam da zima prodje da mogu posastavljat sto imam i jos par placi da kupim sto mi je sve potrebno pa se spreman za cestu... slike djelova i sto je do sad u ovih 8mj napravljeno uskoro. Last edited by nix; 18-02-14 at 01:38.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Zoran Madjarevic
Automobil: Audi 80 B3 1.8s,Audi 80 B3 1.6d, Audi 80 B4 2.0, Audi A6 V6, Citroen C5 Tourer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hahaha, projekt bmw, sta sam do sada napravio na autu? vratio dugove... jesam se ismio sada... dobar... (skini te stopove zadnje)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Ime i prezime: Damir Kolarević
Automobil: Subaru Impreza WRX+
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobar ti autić, štopove pod hitno skidaj dolje
![]()
![]() |
#4 |
Gost
Ime i prezime: Vivien Smietanka
Automobil: Hyundai Coupe FX
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nemoj ih skidati, samo ih probaj zatamnit.
![]()
![]() |
#5 |
Gost
Ime i prezime: Mario Milas
Automobil: A3 1.8T
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Tomislav Mihaljević
Automobil: BMW E39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Zoran Madjarevic
Automobil: Audi 80 B3 1.8s,Audi 80 B3 1.6d, Audi 80 B4 2.0, Audi A6 V6, Citroen C5 Tourer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
!!!!!SKIDAJ DOLJEEEEE!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
On air
Ime i prezime: Goran
Automobil: 406 coupé
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nemoj skidat,kad dodes u selo,glavni dasa,to trebe vole
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Administrator
Ime i prezime: Ivan Milisic Zecevic
Automobil: VW Golf IV 1.9 SDI
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
pozz
![]() lijep bmw sta jebete decka, pa napisao je "slike djelova i sto je do sad u ovih 8mj napravljeno uskoro." a za stopove se slazem, nadam se da je nesto drugo u planu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
vidim vamo trolova koliko os...bitno da nes napisu...
htio sam rec nije nista sastavljano na auto tj auto je cijeli maltene rastavljen ali napravilo se dosta tj imam dosta stvari vec za njega: -provucena instalacija za putno racunalo -otapecirana skoro cijela unutrasnjost u bijeli skaj-velur (omp prednji sicevi + straznja kluba,svi stokovi,vrata napred nazad,ploca gepeka uskoro krov i suncobrani) kupljeno: novi prednji tapecirunzio sa zvucnicima novi cd player i zvucnici novi bubrezi (mat crni) nove kvake iznutra izvana novi oni kurci za centralno cepovi ili kako se vec zove drugi km sat drugi "glovebox" novi bocni zmigavci nove koze za mjenjac i rucnu nova glava glava za mjenjac i rucnu novi znakovi (crni karbonski) (narucio sam i hamann znakove tak da imam oboje pa da mogu mjenjat kad mi se sprdne) -putno racunalo ili BC ovisi kako ko to zove uskoro narucujem zadnji difuzor i spojler za zadnju sajbu znaci ulozio sam vec jendo 1000e samo ko sto sam i napiso nista jos nije sastavljeno sto se tice ovih stopova i meni su odvratni i neznam sa da raidm s njima konto sam neko zatamnjivanje moze preporuke i ko radi i kako i koliko dodje... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|