Auto Klub SLAVONIJA  

Go Back   Auto Klub SLAVONIJA > Auto Klub Slavonija > Naši automobili / projekti

Naši automobili / projekti vaš trud.. vaše vrijeme.. vaš novac je u..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-02-14, 01:20   #1
Zeta
Guest

Default BMW e36

Pozdrav svima... Ja sam Danijel Zetovic iz Belisca imam 20 godina i htio bi vam predstavit svoj projekt... Znaci radi se o BMW 3 limuzina 1994 godiste. Motor 1.6 benzin 75KW. Kupljen na rabu prosle godine u 6-tom mjesecu... Neregistriran do dan danas cilj mi je slozit ga kompletnog te ga onda registrirat. Znam da sam se dosta kasno priključio jer je auto u mom vlasništvu već 8 mjeseci al eto... nadam se da će vam se svidjeti

ovako je izgledao kad sam ga dovezo:

Kao sto vidite na autu je dosta toga vec radjeno. Ali sve je sfuserirano i da izvinete napravljeno na brzinu i preko kurca... tako da radim sve ponovo i iz vana i iz nutra... do sad na autu nije nista posebno napravljeno jer sam moro vracat pare koje sam posudio za njega to se oduzilo do zime, a kad je zima pocela nisam ga imao vise gdje radit tako da je auto do sad uglavnom samo rastavljen... al preko zime sam od place do place kupovo djelove. Cekam da zima prodje da mogu posastavljat sto imam i jos par placi da kupim sto mi je sve potrebno pa se spreman za cestu... slike djelova i sto je do sad u ovih 8mj napravljeno uskoro.

Last edited by nix; 18-02-14 at 01:38..

Reply With Quote
Old 18-02-14, 09:43   #2
djarma
Član AK Slavonija

djarma's Avatar

Ime i prezime: Zoran Madjarevic
Automobil: Audi 80 B3 1.8s,Audi 80 B3 1.6d, Audi 80 B4 2.0, Audi A6 V6, Citroen C5 Tourer
djarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin foruma

hahaha, projekt bmw, sta sam do sada napravio na autu? vratio dugove... jesam se ismio sada... dobar... (skini te stopove zadnje)
djarma is offline   Reply With Quote
Old 18-02-14, 10:13   #3
Damba
Gost

Damba's Avatar

Ime i prezime: Damir Kolarević
Automobil: Subaru Impreza WRX+
Damba domaćin forumaDamba domaćin forumaDamba domaćin forumaDamba domaćin forumaDamba domaćin foruma

Dobar ti autić, štopove pod hitno skidaj dolje
Old 18-02-14, 10:18   #4
Selene
Gost

Selene's Avatar

Ime i prezime: Vivien Smietanka
Automobil: Hyundai Coupe FX
Selene domaćin forumaSelene domaćin forumaSelene domaćin forumaSelene domaćin forumaSelene domaćin foruma

Nemoj ih skidati, samo ih probaj zatamnit.
Old 18-02-14, 11:25   #5
Mario
Gost

Mario's Avatar

Ime i prezime: Mario Milas
Automobil: A3 1.8T
Mario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant futureMario has a brilliant future

Quote:
Originally Posted by Damba View Post
Dobar ti autić, štopove pod hitno skidaj dolje
Potpis
Mario is offline   Reply With Quote
Old 18-02-14, 12:17   #6
RHapsody
Član AK Slavonija

Ime i prezime: Tomislav Mihaljević
Automobil: BMW E39
RHapsody domaćin forumaRHapsody domaćin forumaRHapsody domaćin forumaRHapsody domaćin forumaRHapsody domaćin forumaRHapsody domaćin forumaRHapsody domaćin forumaRHapsody domaćin forumaRHapsody domaćin foruma

RHapsody is offline   Reply With Quote
Old 18-02-14, 19:48   #7
djarma
Član AK Slavonija

djarma's Avatar

Ime i prezime: Zoran Madjarevic
Automobil: Audi 80 B3 1.8s,Audi 80 B3 1.6d, Audi 80 B4 2.0, Audi A6 V6, Citroen C5 Tourer
djarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin forumadjarma domaćin foruma

Quote:
Originally Posted by Selene View Post
Nemoj ih skidati, samo ih probaj zatamnit.
!!!!!SKIDAJ DOLJEEEEE!!!!!!
djarma is offline   Reply With Quote
Old 18-02-14, 22:44   #8
terror666
On air

terror666's Avatar

Ime i prezime: Goran
Automobil: 406 coupé
terror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin forumaterror666 domaćin foruma

nemoj skidat,kad dodes u selo,glavni dasa,to trebe vole , lanac oko vrata,neki narodnjak do jaja i kroz otvoren prozor ruka struze po asfaltu
Old 18-02-14, 23:28   #9
Ivan M
Administrator

Ivan M's Avatar

Ime i prezime: Ivan Milisic Zecevic
Automobil: VW Golf IV 1.9 SDI
Ivan M domaćin forumaIvan M domaćin forumaIvan M domaćin forumaIvan M domaćin foruma

pozz

lijep bmw

sta jebete decka, pa napisao je "slike djelova i sto je do sad u ovih 8mj napravljeno uskoro."

a za stopove se slazem, nadam se da je nesto drugo u planu
Ivan M is offline   Reply With Quote
Old 18-02-14, 23:45   #10
Zeta
Guest

vidim vamo trolova koliko os...bitno da nes napisu...

htio sam rec nije nista sastavljano na auto tj auto je cijeli maltene rastavljen ali napravilo se dosta tj imam dosta stvari vec za njega:
-provucena instalacija za putno racunalo
-otapecirana skoro cijela unutrasnjost u bijeli skaj-velur (omp prednji sicevi + straznja kluba,svi stokovi,vrata napred nazad,ploca gepeka uskoro krov i suncobrani)

kupljeno:
novi prednji tapecirunzio sa zvucnicima
novi cd player i zvucnici
novi bubrezi (mat crni)
nove kvake iznutra izvana
novi oni kurci za centralno cepovi ili kako se vec zove
drugi km sat
drugi "glovebox"
novi bocni zmigavci
nove koze za mjenjac i rucnu
nova glava glava za mjenjac i rucnu
novi znakovi (crni karbonski) (narucio sam i hamann znakove tak da imam oboje pa da mogu mjenjat kad mi se sprdne)
-putno racunalo ili BC ovisi kako ko to zove

uskoro narucujem zadnji difuzor i spojler za zadnju sajbu

znaci ulozio sam vec jendo 1000e samo ko sto sam i napiso nista jos nije sastavljeno

sto se tice ovih stopova i meni su odvratni i neznam sa da raidm s njima konto sam neko zatamnjivanje moze preporuke i ko radi i kako i koliko dodje...
  Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules