![]() |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
prije nekog nebitnog vremena uzeo sam nesto sto sam uvijek odgadjao, al bas mi je nekako fora uvijek bilo
![]() tocnije rijec je o vw caddy mk1 pick up-u slucajno se pogodilo da sam prodao auto i trazio nesto neodredjeno i nakon neuspjeha i mnogo drlja koje su se deklarirale kao dobri auti naletim na oglas gdje se prodavao ovaj moj caddy, i spletom okolnosti nazovem i na svu srecu auto dosta blizu pod nosom, 25 km od kuce, koliko lazem nos mi je vec toliki ![]() tada stanje kad sam dovezao: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne mozes nesto ni ocekivat previse od auta koji je 1984. godiste, stariji i od mene staroga konja -kratka povijest auta, kupljen novi 1985. za potrebe ribnjacarstva Lipovljani (Novska) znaci sluzi za sve moguce, po nasipu, po rupama, vozi mreze i alate za izlov, gorivo, do 1991. kada je mobiliziran u rat, u kojem je 2 godine sluzio na frontu, vjerojatno za mitraljez, tada auto je sakupio 700.000km, dalje se ne broji dugo, dugo je radio i proljevao znoj u ribnjacarstvu, no vidi se da je cuvan, odrzavan, auto je limarijski savrsen, doslovno, prvi pragovi, rubnjaci, osim blatobrana naprijed, teretni prostor je bio izradjen no to sam rijesio, potom ga je sa pravne osobe kupio fizicka osoba jedan gosp. koji radi u hrvatskim sumama, tako da do zadnje 3 god. pak vozi okolo po sumama i nakon toga, kupuje ga jedan mladji decko, autolimar za svoje potrebe i eto sad je kod mene za iste potrebe, jer mi zbilja treba za mnogo toga, uvijek nesto prevezi, a i dok se radione sredjuju i razvija posao dobro ce posluziti, zadaca starijih vw u povijesti je da su sagradili cijelu europu a i svijet -registriran je na teretno vozilo, morao sam kupiti svu opremu jer nije nista imao, prsluk, p.pomoc, zarulje, trokut, PP aparat po standardima... -zadnje staklo kao na vecini je dalo svoje, pa sam se primio posla plexi i udri ![]() -kuci sa ga dovezao bez kocnica i rucne, a po stanju pretpostavili smo da se duze vrijeme tako vozio ![]() ![]() ![]() nema sta, zahvale majstoru filipu, auto sada ukopava, imam rucnu, postao sam drifter, sajsiga.ba cilindrici su propisali, plocice neravnomjerno potrosene, jedne cak nije bilo, doslovno, samo zeljezo koje je vec napol bilo pojedeno, promjenili nove bakrene lajtunge iza, nove pakne, novi diskovi i plocice, komplet ulje u sistemu -tovarni prostor, osb ploca cisto radi forme i na to sve okolo plastika da ne promoci istukao i poravnao vecinu terena jer je sve izvijano, blatobrane sredio, prevukao vlaknima u 3 sloja i naspricao sve sa 5kg terotexa, tvrda zastita za podvozja koja se koristi iza obnvu teksture branika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mislim da se rezultat vidi na slikama: voda se zadrzava i ne curi u kabinu i svuda okolo, ja zadovoljan, sve drugo bi me skuplje doslo ![]() uglavnom sta cu dalje radit s njim pojma nemam, uredno sada vozi i pali, koristim ga vecinom za poslove, namjera mi je kupiti kutiju za preko zime, stavio sam sirene celicne 14" nisam ih imao vremena prebojat ali neka, odmah mi je drugi osjeca voznje, a i lakse se skrece sa ovima 195/60/14, prava pick up guma ![]() i evo danasnjih par slikica, vozio sam ga na ribnjake, kojima je nas kraj prebogat, da se docara njegov prijasnji zadatak i slika njegovog zivota do sada, tko zna kako ce izgledat kroz vrijeme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
...to mi je super auto, to kad se lijepo slozi...mmmmm...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Ime i prezime: Srđan Haček
Automobil: Vw scirocco
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
lijepa vozilica...
aj nadam se da ce ti koristiti i da ces paziti na njega... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
srki, takav tebi treba za sverc, mozes zelje vozit na plac a i dijelove, sve ovisi za sta se opredjeli ko
|
![]() |
![]() |
#5 |
Ministar
Ime i prezime: Ivan - Aron Gotler
Automobil: Audi A4 B7 2.0 TFSI Quattro
![]()
Moćna pila
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
LAZO GT
Ime i prezime: Mario Tomic
Automobil: VW Golf mk2 GT
![]()
dvojka ako ikada budes pilu prodavao javi se .. ja to trazim al slabo ih ima ...
e kakve ja zamisli imam sa tim autom samo da mi dopadne ruku i flekse... lijep autic
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
celicnjace su rucni rad, ne tresu i dobro su slozene
caddy je na prodaju! rieger pa se javis slobodno ovdje vam je link da vidite slike odmah bez otvaranja http://www.vwclubcroatia.com/forums/...howtopic=31009 |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Ime i prezime: Srđan Haček
Automobil: Vw scirocco
![]()
imam ja vec vozilo za sverc
![]() ![]() a ti nemoj sve prodavati...ostavi caddya |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Ime i prezime: Vladimir Petrović
Automobil: VW Golf mkIV
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ma ne prodaji to si lud...autic je mrak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
...javi na pm, koliko para...
|
![]() |
![]() |