![]() |
|
Nekadašnji automobili što ste prije vozili? |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
evo ovako..polozio sam prije 3 god vozacki,malo manje i od tada sve same kazne,zabrane,i puno novaca baceno u vjetar..hehe..ali eto jos se nedam,malo sam pametniji i tako..
moj prvi auto bio je golf 4 tdi,auto je super bio prva dva tjedna,a onda je pocela raditi bolest koja je vama svima dobro poznata,a to je blokada,trkanje,divljanje..tdi to nije mogao pa je otisao.. ![]() ![]() slike njega nemam ali svi znate kako golfina izgleda ![]() ![]() i tako imao ja golfa,a stari astru f..i ja i on se zamjenimo,dao ja njemu golfa a on meni astru.. ![]() ![]() nju sam kidao,sletio snjom,polupao se koji put i nakraju prodao.. slike nemam ali znate kakva je pincijeva samo eto nije bila gsi.. dalje,prodao astru i kupio napokon sto sam cekao..hondu civic 5 gen hb.. moj prvi japanac,imao sam ga dosta,bio je autic super,90ks,sjedala od del sola,izvana serijala,iznutra glazba naravno i to je to otprilike.. ![]() ![]() ![]() i tako bio ja jednog dana u vinkovcima..i dosao kod predsjednioka east-side teama,posto se znamo dobro,i bilo tamo neki par auta u dvoristu..i meni jedan zapadne za oko.. ![]() ![]() to je bio ford taunus 1974g,sedan 2 vrata,limarijski jako malo posla,motor 1.6 na karburator.. ![]() ![]() ![]() ![]() to je auto zbog kojeg i imam nadimak AMER ![]() ![]() radili smo ja i stri ga malo kad smo imali vremena..tako da je pod napravljen iako je skoro zdrav bio..gepek isto napravljen,blatobrani iznutra i tako..jos bi trebao kupiti dva praga i dva zadnja ruba,prednji i zadnji vezni lim cca.1500jkn i auto bi novi bio..utrpas motor i drift ![]() ![]() ali zbog nedostatka nopvaca i toga sto mi je auto trebao za posao na terenu nikad ga nisam uspio dovrsiti,tako da i sad stoji u drugom dvoristu iza kuce,pokriven i ceka svoje dane.. i da nastavimo pricu..znaci dao sam hondu civica za forda taunusa i dobio reganu vectru 2.0 91.g,spustena i glazba,remus i tako neke gluposti..i dok sam taunusa radio,vozao vecu..i imao plan dok vozim vecu napravim taunusa i vecu prodam onda..ali ja sam budala bio,pa vecu razbio za dva tjedna..slike nemam..ali..bilo je ovako..prva blokada,druga blokada,treca i bum,auto izletio sa sporedne,i ja pokupio,izsavijao ladu nivu.. ![]() ![]() opel normalno otisao u k..savio ga u krovu,i prodao za 500kn.. ![]() ![]() poslje toga sam kupio talijana ![]() ![]() nikad vise,to bog zna..sve je bilo dobro iz pocetka,a onda mi je zaribao,to mi je bio poklon za bozic i novu goodinu ![]() ![]() iako je auto isao,imao plin,kozu,grijanje sjedala,klimu,i sve moguce..i jos je bio boxer 16 v..alu 16..auto je bio dobar,ali je talijan,kvari se..iako mi i dan danas fali zvuk boxera ujutro kad se probudim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taj auto i danas kad slike vidim,fali mi,pas mater,samo da se nije kvario,i dan danas bi ga vozio..isao je 200 na plin..a benzin onda znate sve ![]() inace stim autom sam bio dosta puta u focusu i osijeku,posto sdam tamo radio,a i bio je parkiran u samom centru,gundulioceva ulica,tako da ga je mozda netko i vidio.. kada mi se moja 146 pokvarila,mjenjao sam ju ponovo za japanca..ovaj puta je to bila toyota celica 1994g,1.8 sti 115ks,alu 16,glazba hebena unutra,auto je meni cista brutala.. ![]() ![]() ![]() i mali japanac ![]() ![]() ![]() kad sam mjenjao se za njega,bio mu je jedan ventil sprzen..ja odvezao majstoru on promjeni brtvu glave,inace limena je,promjeni ventil,a injektorima zamjeni mjesta..i za dva tjedna,opet mi ventil zapali..stvar je bila u injektor,samo taj mehanicar to znao nije..necu imenovati tko je,ali ja tamo vise nevozim ![]() i tako ja taj popravak dva pšuta platio i auto je napokon otkidao..za 115ks isao je ko sam vrag..naravno posto je japanac ![]() ![]() i stim autom ste me mogli vidjeti u focusu i osijeku..baranji.. razlog prodaje ovog auta,je bila policija..bjezao sam,vozio pod zabranom,uhvatili me 3 puta u dva tjedna i jednostavno,nakon skoro 3 god bjezanja,divljanja,sakupljenih 10 kaznenih bodova,oko 30 000kn placenih kazni,sve je doslo do zatvora..stavili su auto i mene na nadzor,na svakoj postaji u hr bila je moja toyota pod nadzorom i moje ime ![]() ![]() da vam kazem da sam na crnoj listi od 50 najgori u hr,neznam dali bi vjerovali..a ako imate koga u policiji provjerite slobodno ![]() ![]() i tako jbg morao i nju mjenjati,ili prodatii zbog toga da mogu voziti auto,a da policija nezna sta imam..samo da nije tooyota ![]() ![]() i nadjem se s prijateljom,on imao civica kao onog mog plavog,samo alu 5,motor slozen za brdo..ubiti auto za brdo..malo je bio trul,ali to smo ja i stari rjesili..taj auto sam dao bratu..ove godine je bio na rejsu pa ste mozda i vidjeli..mislim parkirao je unutra bio..evo slike prije i poslje kakva je bila i kakva je sad.. ![]() ![]() tako da je na auto radjena limarija,bijela boja sa plavom i zlatnom perlom,nove toyo gume,felne 15,volan spotrski,rucica mjenjaca,rucne,glazba,vti sicevi,jap style top..puno toga ni nesjecam se.. i eto taj bratu dao a ja sebi uzeo opet hondu..volim sve aute,ali japan je japan.. ![]() ![]() ![]() rjec je o civicu sedanu kojeg sam imao 3-4 mj i koji me sluzio super..i snjim sam bio dosta u osijeku,posto sam tamo stanovao i radio po baranji.. evo s prvim felgama..iako nije bila ovakva kad sam je kupio..bilo je seljo beljo tuning ![]() ![]() ![]() evo s drugim felnama..koje sam prodao i auto je na celicnim otisao kod vas u osijek ![]() ![]() ![]() i evo par slikica mene i brata.. ![]() ![]() ![]() i eto..to je to..imam zabranu do nagoodinu..hehe..brata sam izveo na pravi put,izmjenjao se auta a imam tek 21..dao sam ivanu 320i auto djebe i eto..to je to..iako sada cekam da skupim neke novce da odem van..a kad se vratim..onda cu si uzeti ono sto vec jako jako jako dugo sanjam..tada cu moci biti u toj mogucnosti..eto to je to.. ![]() ![]() poz od amera iz slav.broda ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
i eto zab reci,moram ovako kad nemogu editirat post..golf je kod starog,asrta je u slav.brodu..vectra na otpadu..honda u vinkovcima sada je zlatno crna,predsjednik east-side teama je vozi,ubacio je vti-ja,alfa ja u zagrebu,toyota u slav.brodu kod prijatelja..civic kod brata..a moj civic sedan u osijeku..
![]() ![]() tako eto,znam gdje su mi svi auti.. i eto ostali smo nakraju sdamo ja i moj americki auto ![]() ![]() kojeg cu nastaviti raditi ovih dana dok neodem van.. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Ime i prezime: Vladimir Petrović
Automobil: VW Golf mkIV
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
pa covijece ti se namijenjao auto ko u prici..al sve jako lijepi auti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
pa eto vidis..necu ja reci jesu dobri ili ne..ja sam u svakom viidio nesto..posebno u celici,alfi,civicu i fordu naravno..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
kolega ti si lud
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član AK Slavonija
Ime i prezime: Sanja Begić
Automobil: Fiat Bravo, BMW E90
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ideš, stvarno si imao raznolik vozni park.. a ako nastaviš ovako kroz koju godinu moći ćeš i knjigu napisati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
pa vjeruj te mi..da krenem pisat sta mi se sve dogadjalo samo s ovima,i kaznama..kako sam prijatelju dao autop a on ga razbio..i takve stvari mogao bi odma poceti
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
i jos na sve ovo,zab sam reci..prije nego sam kupio ovu crnu sedanku..tzrebao sam uzeti lanci deltu hf turbo,od mene iz osjieka..sve sam bio organiiziraso,prikolicu,on rekao da ce prodati,i nakraju odustao dan prije nego sto cu doci
![]() bio je tu i jedan golf jos davno prije u igri,rjec je o dvojki s s3 motorom..oko 280ks je imao..covjek me je provozao u 4 u blokadi 260 i ja se smijao..nije mi htio prodati jer je vidio da se nebojim i et..stvarno trebam doci u osijek na kavu pa da se upoznamo,pricamo i smijemo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
...I'm what I'm...
Ime i prezime: Stjepan Mirković
Automobil: Bravo 2.0 8vT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
zar ti nisi otputovao...ivan te zove da riješite papire a tvoj brat kaže da si već otputovao , nisi mu dobre papire poslao
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Prijatelju, ti si opasnost po sebe, a sto je najgore, po druge! Tebi treba uzet vozacku zauvijek!
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|